• SpookyGr

Diablo Immortal : Αξίζει να αφιερώσετε αρκετό απο τον χρόνο σας;Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια αφότου η Blizzard ανακοίνωσε το Diablo Immortal σε ένα απαθέστατο κοινό στο Blizzcon 2018. Το παιχνίδι είναι επιτέλους εδώ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχετε παρακολουθήσει την εξέλιξη του Immortal από την πρώτη του εμφάνιση. Μη γνωρίζοντας τι θα περιμένουμε άρπαξα την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι πριν από την επίσημη κυκλοφορία του και θα αφήσω την εμπειρία για αυτό που είδα.

Ο τίτλος διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά το Diablo II . Η σκοτεινή περιπέτεια του Diablo Immortal σας υποχρεώνει να πολεμήσετε μέσα από πολλές περιοχές γεμάτες δαίμονες, όπως νεκροταφεία, δάση και βουνά. Επιπλέον, περιστασιακά θα συναντήσετε ένα οικείο πρόσωπο franchise, όπως ο Deckard Cain.

Οι δυνάμεις του Κακού διεξάγουν μια ατελείωτη μάχη. Ευτυχώς, η μάχη του Diablo Immortal είναι τόσο ωραία που δεν θα θέλετε να σταματήσετε ποτέ. Η αρχική του κυκλοφορία περιλαμβάνει έξι classes με δυνατότητα επιλογής (Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer και Wizard). Κάθε class θα έχει έως και τέσσερα διαθέσιμα skill που μπορείτε να ανταλλάξετε όπου θα μπορείτε να τα ανεβάσετε. Νέα skills μπορούν να ξεκλειδωθούν καθώς ο χαρακτήρας σας προχωρά αλλά σε αντίθεση με το Diablo III δεν υπάρχουν skill runes στο Diablo Immortal που να κάνουν τα πράγματα πιο απλά.Στα κινητά τα skills ενεργοποιούνται εύκολα με τον δεξιό αντίχειρά σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον αριστερό σας αντίχειρα για να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας. Αυτό ενθαρρύνει επίσης τη χρήση ενός controller, καθώς οι δεξιότητες μπορούν να αντιστοιχιστούν εύκολα στα κουμπιά του. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε άλλες δυνατότητες προσβασιμότητας, όπως τη λειτουργία Text-to-Speech για συνομιλία και πολλά άλλα εδώ. Επίσης έχετε μια Ultimate επίθεση η οποία 'επαναφορτίζει" καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την κύρια- βασική σας επίθεση. Αν και δεν game changer μπορεί να κάνει ένα ωραίο και γρήγορο kill σε mini bosses όταν χρησιμοποιείται την κατάλληλη στιγμή.

Τα potions του χαρακτήρας σας αριθμούν σε 3 και μπορούν να χρησιμοποιήθουν κατα την διάρκεια της μάχης τα οποία θα επαναφορτίζονται αργά. Θα λάβετε Health Orbs από εχθρούς (συμπεριλαμβανομένων των bosses), επομένως θα πρέπει να είστε εντάξει αρκεί να προσέχετε την Health bar σας.

Mana και mana potions δεν θα συναντήσετε. Τα skills έχουν χρόνο επαναφόρτισης και ορισμένοι ρούνοι μπορούν να σας βοηθήσουν να "επαναφορτίσετε" τα skills σας πιο γρήγορα.

Η Blizzard φροντίζει επίσης ότι τα μικρά πράγματα που θα συναντήσετε να σας προσφέρουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία, όπως:


  • Στο inventory σας, μπορείτε γρήγορα να δείτε εάν ο εξοπλισμός που έχετε lootαρει είναι καλύτερος από αυτό που φοράτε μέσω ενός εικονιδίου " ένα πράσινο βέλος να δείχνει προς τα επάνω".

  • Όταν φοράτε έναν νέο εξοπλισμό τα socketed gems και η κατάταξη μπορούν να μεταφερθούν σε αυτόν (θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτά σχετικά με αυτό κατά την αλλαγή του εξοπλισμού).

  • Υπάρχει to "Auto Navigation" μόλις ολοκληρώσετε την κύρια αποστολή μιας συγκεκριμένης περιοχής, οπότε αν θέλετε να πάτε κάπου στον χάρτη, μπορείτε απλώς να βάλετε μια καρφίτσα και να αφήσετε τον χαρακτήρα σας να τρέξει εκεί μόνος του.

  • Ο χρόνος φόρτωσης είναι αρκετά γρήγορος. Χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να φορτώσει πλήρως το παιχνίδι μόλις ανοίξετε την εφαρμογή με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν νέες ενημερώσεις για λήψη. Μεγαλύτερες, μη σημαντικές ενημερώσεις μπορούν να εκτελούνται στο παρασκήνιο και το παιχνίδι εξακολουθεί να σας επιτρέπει να παίξετε, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα.

Βεβαίως, θα πρέπει να μπείτε σε Rifts, Daily Rewards, Bounties και άλλα πράγματα για να μπορέσετε να αποκτήσετε πιο σημαντικούς πόρους για να αναβαθμίσετε περαιτέρω τον εξοπλισμό σας ή να δημιουργήσετε μερικά θρυλικά πετράδια. Αλλά όπως πάντα, αυτό δεν είναι απαραίτητο για να απολαύσετε το Diablo Immortal. Υποθέτω ότι αν θέλετε πραγματικά να παίξετε με μεγαλύτερη δυσκολία χρειάζεστε οπωσδήποτε όλη την αναβάθμιση που μπορείτε να λάβετε αλλά να ξέρετε ότι αυτή προορίζεται για τους περισσότερους σκληροπυρηνικούς παίκτες του Diablo.

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την επιλογή του PvP όπως και το Party up όταν μπαίνω στο Dungeons (κύρια ιστορία).


Ένα προσωπικό συμπέρασμα

Ένα free-to-play παιχνίδι Diablo που μπορείτε να παίξετε σε φορητή συσκευή και υπολογιστή, με την πρόοδό σας να συγχρονίζεται ανά πάσα στιγμή μεταξύ τους; Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά το Diablo Immortal είναι ένα νέο, διασκεδαστικό, καλοφτιαγμένο παιχνίδι Diablo. Μπορεί να το σκεφτείτε ως επέκταση Diablo II ,Diablo III, Diablo 3.5 ή οτιδήποτε άλλο

Το Diablo Immortal έχει μια ολοκαίνουργια ιστορία, ωραίους διαλόγους και νέους μηχανισμούς που θα πρέπει να μάθετε και να εξερευνήσετε.

Ορισμένα πράγματα είναι αρκετά απλά και είναι απαραίτητα για να γίνει μια πιο ευχάριστη εμπειρία του παιχνιδιού για κινητά. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε και υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσετε και τους πόρους. Ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι υπερβολικά με dailies, rifts, challenges, bounties θεωρώ ότι όλα αυτά είναι προαιρετικά αν θέλετε απλώς να απολαύσετε και να περάσετε την ιστορία με τον δικό σας ρυθμό. Φυσικά, εάν θέλετε να κάνετε PvP και να επαναλάβετε το παιχνίδι σε πιο σκληρά επίπεδα δυσκολίας, τότε ίσως θέλετε να συνδυάσετε αυτούς τους πόρους στην καρδιά σας. Αλλά αυτό μπορεί πάντα να έρθει αργότερα και να θυμάστε, αυτό το παιχνίδι υψηλής ποιότητας είναι ούτως ή άλλως δωρεάν για να μπορείτε να παίξετε χωρίς περιορισμούς.

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
8516e650591e012466489e16131ba608.png