• SpookyGr

Silent Hill: Ταινία, νέα παιχνίδια, remake και ότι άλλο είδαμε στο χθεσινό live.


Στο πλαίσιο του Silent Hill Transmission, προβλήθηκαν ταυτόχρονα πολλά έργα από το γνωστό franchise, συμπεριλαμβανομένου όχι μόνο ενός remake του δεύτερου Silent Hill, αλλά και ενός εντελώς νέου παιχνιδιού.


Silent Hill 2 Remake

Η Konami αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το ριμέικ του Silent Hill 2. Το SH2 θεωρήθηκε ευρέως η καλύτερη είσοδος στο franchise. Τώρα έρχεται στις σύγχρονες πλατφόρμες με ένα νέο remake. Δυστυχώς το Silent Hill 2 Remake θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PlayStation 5 και Windows PC το 2023 και θα πρέπει να περιμένουμε έως και ένα χρόνο για να το έχουμε στο Xbox.

Όπως μπορείτε να δείτε, το πρώτο τρέιλερ για το remake του Silent Hill 2 φαίνεται να είναι μια πλήρης αναδημιουργία του παιχνιδιού. Μπορέσαμε να δούμε μερικά πολύ λεπτομερή γραφικά, μια νέα φωνή και νέα μουσική. Ο αρχικός συνθέτης του Silent Hill, Akira Yamaoka, και ο καλλιτέχνης Masahiro Ito, συνεργάζονται για την ανάπτυξη του remake. Πολλές από αυτές τις πληροφορίες είχαν ήδη διαρρεύσει πριν από την εκδήλωση.

Silent Hill Townfall


Το Silent Hill: Townfall είναι μια συνεργασία μεταξύ της Konami, της Annapurna Interactive και του βραβευμένου με BAFTA στούντιο No Code. Ενώ το event παρουσίασε ένα σύντομο teaser trailer, δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για το επερχόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, ο δημιουργικός διευθυντής του No Code, Jon McKellan, δήλωσε ότι το παιχνίδι σέβεται το franchise του Silent Hill ενώ το κάνει "κάτι λίγο διαφορετικό" με το αρχικό υλικό της σειράς.

Το teaser trailer αποτελείται από μια σειρά από φρικιαστικές εικόνες και βίντεο που εμφανίζονται σε μια τηλεόραση τσέπης CRTV. Στο βάθος, ένας άντρας απαιτεί ψυχρά να μάθει γιατί είναι εδώ ο ακροατής. Στη συνέχεια, ο ακροατής απαντά «να τιμωρηθεί», αν και ο ομιλητής δεν φαίνεται απόλυτα πεπεισμένος. Το τρέιλερ τελειώνει με ένα φλας ενός άνδρα με γυαλιά πριν αποκαλύψει την κάρτα τίτλου του παιχνιδιού. Αν και το τρέιλερ είναι αρκετά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί, ο McKellan αναφέρθηκε σε πιθανά easter eggs που κρύβονται μέσα στο σύντομο βίντεο. Μετά το teaser trailer ο McKellan δήλωσε, "ίσως αξίζει να παρακολουθήσετε ξανά αυτό το τρέιλερ και να δείτε τι μπορεί να χάσατε".

Return to Silent Hill


Η Konami ανακοίνωσε επίσημα μια νέα ταινία του Silent Hill με τίτλο Return to Silent Hill αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ροής που επικεντρώθηκε στη σειρά μετά από μήνες φημών για νέα έργα του Silent Hill που υποτίθεται ότι βρίσκονται στα σκαριά. Ειδικότερα, η ταινία έχει συζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν χάρη στα σχόλια του Christophe Gans, του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας του Silent Hill. Ο Gans εμφανίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια του "Live Stream" του Silent Hill, για να επιβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το Return to Silent Hill, καθώς και με τον Victor Hadida, τον παραγωγό των αρχικών ταινιών του Silent Hill να επιστρέφει επίσης για την παραγωγή αυτής της ταινίας.

Ο Gans είπε ότι έπεισε την Konami ότι υπήρχε "μια νέα έκδοση του Silent Hill" που έπρεπε να γίνει και ότι ο εκδότης συμφώνησε 100% με την ιδέα.

Ο Gans μίλησε ευρέως για το σεβασμό των αυθεντικών έργων του Silent Hill, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τις δημιουργίες για τη νέα ταινία. Επιβεβαίωσε ότι ο Pyramid Head θα επιστρέψει σε αυτό, αν και οι θαυμαστές του Silent Hill μάλλον το περίμεναν.

Σε παρόμοιες συνομιλίες, ο Gans προηγουμένως είχε μιλήσει για μια νέα ταινία που υποτίθεται ότι θα ήταν μέρος αυτής της μεγαλειώδους αναβίωσης και σε προηγουμένη συνέντευξη στο Jeuxvideo είχε πεί ότι εργαζόταν πάνω σε ένα σενάριο για μια νέα ταινία του Silent Hill.

«Το σενάριο για μια νέα ταινία του Silent Hill που είναι εντελώς ανεξάρτητο από τις δύο προηγούμενες ταινίες που γυρίστηκαν και σέβεται τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί το Silent Hill», είπε ο Gans. "Τις περισσότερες φορές αυτές είναι αυτόνομες ιστορίες. Το Silent Hill είναι λίγο σαν το Twilight Zone ένα μέρος όπου όλα και όλα μπορούν να συμβούν. Εργάστηκα σε ένα νέο Silent Hill που είναι ένα Silent Hill της χρονιάς 2023 αφού η ταινία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο το 2023, και όχι ένα Silent Hill όπως το φανταζόμουν το 2006. Είναι ένα Silent Hill για το σημερινό κοινό, ενώ σέβεται εξαιρετικά το έπος."

Silent Hill Ascension


Το Silent Hill: Ascension περιγράφεται από την Konami ως μια «νέα interactive video streaming εμπειρία». Αυτό το έργο είναι μια συνεργασία μεταξύ της Genvid Technologies, την Bad Robot Games, την Behavior Interactive και της dj2 Entertainment. Η Genvid Technologies αναπτύσσει εργαλεία λογισμικού για διαδραστική ροή, ενώ η dj2 Entertainment είναι μια εταιρεία πολυμέσων που ειδικεύεται στις προσαρμογές βιντεοπαιχνιδιών. Οι άλλες δύο είναι γνωστές εταιρείες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με τον Jacob Navok, CEO της Genvid Technologies, το Silent Hill: Ascension είναι μια εμπειρία που εμείς, οι παίκτες δεν θα έχουμε ξαναδεί. Είπε ότι είναι μια ζωντανή διαδραστική σειρά σε πραγματικό χρόνο που εκατομμύρια θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί. Ωστόσο, οι θεατές δεν θα παρακολουθούν μόνο. Θα είναι σε θέση να επηρεάσουν σε αυτό που θα συμβαίνει. Ο Navok αναφέρει ότι οι θεατές μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα του video καθώς και να είναι μέρος της. Τονίζει ότι δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς και ότι οι αποφάσεις που θα λαμβάνουν οι θεατές είναι οριστικές. Την αποκαλεί «ευκαιρία να διαμορφώσουμε τον κανόνα του Silent Hill. Για πάντα". Το τρέιλερ του Silent Hill Ascension το δείχνει στην πράξη σε κάποιο βαθμό, καθώς οι θεατές συζητούν τι πρέπει να κάνουν.

Ο Navok εξήγησε ότι το σκεπτικό πίσω από αυτό το έργο ήταν η έννοια του κοινοτικού φόβου. Αναφέρει ότι το να βλέπεις τρομακτικές ταινίες με φίλους ή ακόμα και να βιώνεις τρομακτικά πράγματα μαζί, είναι διασκεδαστικό. Ως εκ τούτου, αυτό το έργο σχεδιάζει να αξιοποιήσει αυτόν τον κοινό φόβο. Εξ ου και το tagline της εκπομπής: Face Your Trauma Together!

Το Silent Ascension θα κυκλοφορήσει το 2023, αν και δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο της Ascension και να εγγραφούν στο newsletter.


Silent Hill f


Η Konami ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Silent Hill το Silent Hill f τον πρώτο τίτλο κύριας σειράς στο franchise τρόμου εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία. Το Silent Hill f θα μεταφέρει το franchise στην Ιαπωνία, σύμφωνα με το teaser trailer που έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Silent Hill Transmission. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από ένα στούντιο με έδρα την Ταϊβάν, με τη συμβολή Ιάπωνων προγραμματιστών.

Το Silent Hill f είναι «μια εντελώς νέα ιστορία που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία της δεκαετίας του 1960 με έναν όμορφο, αλλά και τρομακτικό κόσμο», λέει η Konami.

Η ομάδα πίσω από το Silent Hill f περιλαμβάνει τον συγγραφέα Ryukishi07, τον ανώνυμο δημιουργό της σειράς οπτικών μυθιστορημάτων When They Cry . παραγωγός Motoi Okamoto ο οποίος εργάστηκε στο Luigi’s Mansion και στο Wii Play και το στούντιο NeoBards, το οποίο έχει αναπτύξει από κοινού μια σειρά από παιχνίδια με την Capcom (Resident Evil Origins Collection, Onimusha: Warlords) και έχει δημιουργήσει τις λειτουργίες για πολλούς παίκτες στο Resident Evil Re:Verse και Resident Evil Resistance.

Λίγα πράγματα έχουν αποκαλυφθεί για το Silent Hill f, εκτός από το οπτικό του στυλ, το οποίο περιλαμβάνει μια σκοτεινή, ομιχλώδη και προφανώς εγκαταλελειμμένη αγροτική ιαπωνική πόλη, καθώς και μορφές ζωής από φυτά και μύκητες. Το teaser trailer για το Silent Hill f δείχνει μια Γιαπωνέζα με σχολική στολή που προσπαθεί να ξεπεράσει την ανάπτυξη που μοιάζει με κλήμα, καθώς και χρυσάνθεμα να προσπερνούν το σώμα μιας γυναίκας, αφαιρώντας τελικά το πρόσωπό της.

Το art style του Silent Hill f φαίνεται να το δένει με ένα παιχνίδι Silent Hill που είχε διαρρεύσει προηγουμένως με την κωδική ονομασία Sakura..

26 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
8516e650591e012466489e16131ba608.png