• SpookyGr

TMNT: Shredder's Revenge : Οι χελώνες επέστρεψαν!!Οι Teenage Mutant Ninja Turtles ( χελωνονιντζάκια που το λέγαμε και πιτσιρικάδες) χάραξαν την τέλεια θέση τους στα βιντεοπαιχνίδια μέσω του coop beat ‘em up. Τίτλοι όπως το arcade παιχνίδι του 1989 και το Turtles in Time επιτρέπουν στους θαυμαστές να εκπληρώσουν τη φαντασία τους ώστε να πάρουν στα χέρια τους αγαπημένους ήρωες μαζί με τους φίλους τους. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός που οι πράσινοι ήρωές μας ήταν τα αστέρια ενός μεγάλου βιντεοπαιχνιδιού. Το Shredder's Revenge τελειώνει αυτή την "απουσία" επιστρέφοντας τις ένδοξες ημέρες των TMNT.

Ο Shredder και η Foot Clan του έχουν απλωθεί στη Νέα Υόρκη και οι χελώνες μαζί με τους Master Splinter, April O'Neil και έναν (unlockable ) Casey Jones ξεκινάνε να τους σταματήσουν. Έως και έξι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να διασχίσουν πάνω από δώδεκα πολύχρωμα, λεπτομερή επίπεδα σε μια περιπέτεια εμπνευσμένη από το κλασικό καρτούν του 1987. Το Shredder's Revenge μπορεί να προσελκύσει οποιαδήποτε γενιά θαυμαστών των TMNT αλλά όσοι μεγάλωσαν στη δεκαετία του '80 και αρχές της δεκαετίας του '90 θα εκτιμήσουν καλύτερα τον σεβασμό που έδωσε η Tribute Games για αυτήν τη σειρά .

Είμαι από τους θαυμαστές που απόλαυσαν το TMNT κατά τη διάρκεια αυτής της χρυσής εποχής, οπότε δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω καθώς αναγνώριζα τα easter eggs όταν αντιμετώπιζα ένα boss ή ένα ήρωα που είχα από καιρό ξεχάσει. Το να ακούω την αρχική φωνή του καστ να ζωντανεύει προσθέτει ένα νοσταλγικό τόνο παράλληλα με ένα υπέροχο ρετρό soundtrack.


Το Shredder's Revenge δεν προσπαθεί να επανεφεύρει το beat ‘em up. Αντίθετα η Tribute Games βελτίωσε το πρότυπο της παλιάς σχολής. Εξακολουθείτε να λίωνεται σε μεγάλο βαθμό το ίδιο κουμπί επίθεσης για να εκτελέσετε απλούς συνδυασμούς ( θα μπορέσετε να το ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο), αλλά ο συνδυασμός τρεξίματος και διαφόρων ειδικών επιθέσεων παρέχει αρκετό βάθος για να μην αισθάνεται μονότονο. Το να πετάς στην οθόνη τους εχθρούς προσθέτει περισσότερο επίπεδο διασκέδασης. Ωστόσο, η μάχη με τους ιπτάμενους εχθρούς είναι λιγότερο ευχάριστη επειδή είναι αρκετά δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις.

Ακόμη και με μια πλήρη ομάδα έξι παικτών και όχλους εχθρών στην οθόνη, το Shredder's Revenge τρέχει σαν ένα όνειρο. Σίγουρα το να χάνεστε στον ψηφιακό κόσμο συμβαίνει συχνά και μπορεί να είναι ελαφρώς απογοητευτικό, αλλά η χαρά του να γελάς και να ζητωκραυγάζεις δίπλα σε τόσους πολλούς φίλους είναι η απόλυτη ευχαρίστηση.


Εκτός από το Arcade έχουμε και το Story Mode όπου προσφέρει μια παραλλαγή που βασίζεται σε στόχους (achivements). Αντί να αντιμετωπίζουν τα επίπεδα το ένα μετά το άλλο, οι παίκτες ταξιδεύουν μεταξύ τους σε έναν παγκόσμιο χάρτη πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα επαναλάβετε. Αυτό συμβαίνει επειδή τα επίπεδα έχουν απλούς στόχους, όπως η αποφυγή ζημιάς σε όλη την αποστολή ή η εκτέλεση ενός τύπου επίθεσης πολλές φορές. Η ολοκλήρωση αποστολών ανταμείβει πόντους που ανεβάζουν χαρακτήρες, ξεκλειδώνοντας νέες ικανότητες (οι οποίες είναι διαθέσιμες από προεπιλογή στο Arcade) ή προσθέτοντας περισσότερους πόντους υγείας.

Εκτιμώ πώς οι στόχοι του Story mode με παρακίνησαν να παρατηρήσω στάδια για συλλεκτικά αντικείμενα, κρυμμένους χαρακτήρες και παγίδες για χρήση ενάντια σε εχθρούς. Μακάρι οι δευτερεύουσες αποστολές να είχαν μεγαλύτερη ποικιλία από το απλό "να φέρετε σε έναν σύμμαχο μια παρτίδα συλλεκτικών αντικειμένων". Η λειτουργία ιστορίας μπορεί να μην είναι μια κολοσσιαία ανατροπή, αλλά είναι μια τακτοποιημένη ανατροπή που αξίζει να παίξετε αν έχετε ήδη κατακτήσει το Arcade.


Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge μου δίνει αυτό που ήθελα: μια κομψή, απίστευτα διασκεδαστική αναδρομή που πλησιάζει τα πρωτότυπα παιχνίδια. Οι νέοι και οι παλιοί θαυμαστές των Turtles θα βρουν πολλά να αγαπήσουν, αλλά όσοι έχουν νοσταλγία για αυτήν την εποχή του franchise θα έχουν τη μεγαλύτερη απόλαυση. Προσκαλέστε μερικούς φίλους, παραγγείλετε μια πίτσα και ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε την παιδική σας ηλικία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος για Xbox Series X|S,Xbox One,Ps4,Ps5 Nintendo Switch,Pc και στο Gamepass. Εάν θέλετε μπορείτε να δείτε την εμπειρία πάνω στον τίτλο κάνοντας κλικ εδώ!

Παράλληλα τρέχει μια προσφορά για τον τίτλο μπαίνοντας σε αυτό το σύνδεσμο!

27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
8516e650591e012466489e16131ba608.png