Η SEGA θα αφαιρέσει τα παλιά Sonic παιχνίδια από τα ψηφιακά καταστήματα.Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από τη Sega, το Sonic Origins που έχει ως στόχο να «συνδυάσει» τα παλιά ηχητικά παιχνίδια franchise σε μια νέα συλλογή. Το πακέτο Sonic Origins θα περιλαμβάνει Sonic the Hedgehog, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 2 and Sonic 3 & Knuckles όλα πλήρως εκσυγχρονισμένα για τις σημερινές πλατφόρμες.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά την ανακοίνωση του Sonic Origins, η Sega αποκάλυψε ότι θα αφαιρέσει τα παλιά παιχνίδια από το franchise από τα ψηφιακά καταστήματα από την 20 Μαΐου. Η κατάργηση ισχύει σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες όπου οι τίτλοι είναι διαθέσιμοι, δηλαδή σε PC, PlayStation και Xbox. Από την άλλη, η Sega επιβεβαιώνει ότι δεν θα αφαιρέσει παιχνίδια από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Nintendo Switch.

Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια στρατηγική της Sega που αναγκάζει τους φίλους του μπλε σκατζόχοιρου να αγοράσουν Sonic Origins αν ακόμα ενδιαφέρεστε να παίξετε κάποιο από τα κλασικά παιχνίδια Sonic.

Εάν είστε οπαδός του Sonic και δεν έχετε διάθεση να αγοράσετε το Sonic Origins, είναι καλύτερο να εξασφαλίσετε ένα ψηφιακό "αντίγραφο" των παλιών παιχνιδιών της σειράς πριν αφαιρεθούν τον Μάιο. Θυμηθείτε ότι ακόμα και μετά την αφαίρεση, το παιχνίδι θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη σας για πάντα και αυτό ισχύει για όλους.

Το Sonic Origins θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου 2022 για το Nintendo Switch ,PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και για υπολογιστή μέσω Steam και Epic.


77 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png