Κάθε παιχνίδι Zelda κατανεμημένο βάσει των πωλήσεων του.

Published on 24 December 2020 at 10:07

Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι Zelda όλων των εποχών; Αντί για απόψεις, χρησιμοποιήσαμε στατιστικά στοιχεία πωλήσεων για αντικειμενικές απαντήσεις.
Ήθελα να φτιάξω ένα άρθρο για κάθε παιχνίδι Zelda. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δίκαιο για ένα franchise να βασίζεστε αποκλειστικά στη γνώμη ενός μόνο συγγραφέα, και ειδικά ενός που έχει εμμονή  με το Zelda II. Έτσι αναρωτήθηκα:

Ποιο είναι το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών;
Σε αυτό το αρθρο το Breath of the Wild έχει πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια μονάδες και εξακολουθεί να είναι ένας από τους κορυφαίους πωλητές της Nintendo. Και το παιχνίδι που είναι στη δεύτερη θέση δεν είναι καν κοντά! 

Μερικά ακόμη πράγματα πρέπει να αναφερθούν πριν μπουν στη λίστα.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιώ προέρχονται από το VGSales. Δεν παίζω με κάθε άλλη πληροφορία που έχω βρει, αλλά αναφέρουν τις πηγές τους και οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από τις επίσημες σελίδες της Nintendo. Φαίνεται λοιπόν σχετικά αξιόπιστο.
Εάν αυτές οι μετρήσεις δεν είναι 100% ακριβείς, θα είστε εντάξει. Αυτές είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν πράγματα όπως πωλήσεις μίνι κονσόλας, συλλογές και τέτοια. Ωστόσο, οι αριθμοί θα πρέπει να είναι ακριβείς σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και οι αριθμοί που εξετάζουμε εδώ είναι αρκετά μεγάλοι ώστε το περιθώριο σφάλματος να μην κάνει μεγάλη διαφορά στην κατάταξη.
Χρησιμοποίησα την καλύτερη μου κρίση για να διαχωρίσω διαφορετικές κυκλοφορίες του ίδιου παιχνιδιού, όπως με το The Legend of Zelda: Link's Awakening στο GB και το Switch. Φυσικά, υπήρχε και η κυκλοφορία DX, η οποία θα ήταν κάτω από τις πωλήσεις GB. Και οι εκδόσεις Wii U και Switch του BotW ήταν διαθέσιμες ταυτόχρονα και ουσιαστικά πανομοιότυπες, οπότε τις κράτησα μαζί.
Τέλος, αυτές είναι παγκόσμιες πωλήσεις, όχι πωλήσεις ανά περιοχή. Ας ξεκινήσουμε την λίστα παρακάτω και πιστεύω να την απολαύσετε .

Four Swords Adventures – 810,000 χιλιάδες πωλήσεις.

Το παιχνίδι Zelda με τις χειρότερες πωλήσεις σε ολόκληρο το franchise είναι το The Legend of Zelda: Four Swords Adventures. Παρά το τέχνασμα για πολλούς παίκτες, αυτό θεωρείται επίσημη κυκλοφορία mainline. Αν και για μένα (και ίσως μερικοί άλλοι) μοιάζει περισσότερο δευτερεύον παιχνίδι κάτι για να ηρεμήσουν τους θαυμαστές ανάμεσα σε μεγάλες κυκλοφορίες όπως το Cadence of Hyrule και το Triforce Heroes.
Το Four Swords Adventures κυκλοφόρησε το 2004, την ίδια χρονιά με το Minish Cap, και στη μέση ενός σχεδόν τετραετούς χάσματος μεταξύ του The Wind Waker και του Twilight Princess. Πιθανότατα η Nintendo ήθελε να δώσει στους θαυμαστές μια έκδοση κονσόλας στο σπίτι (GameCube) καθώς και μια φορητή συσκευή για να μας διαβεβαιώσει ότι σίγουρα χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε να αγοράζουμε κονσόλες. Στην περίπτωση των Four Swords  πιθανώς δεν λειτούργησε.

Minish Cap – 1.76 εκατομμύρια πωλήσεις

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω στο κομμάτι Four Swords Adventures, το The Legend of Zelda: Minish Cap μοιράστηκε ένα έτος κυκλοφορίας με το Four Swords. Λόγω αυτού, το μάρκετινγκ και η προσοχή των θαυμαστών χωρίστηκαν μεταξύ των δύο κυκλοφοριών και σίγουρα συνέβαλαν στον έντονο ενθουσιασμό και των δύο.
Το Minish Cap είναι επίσης μια ασυνήθιστη καταχώριση στο ότι δημιουργήθηκε από την Capcom, παρά από μια ομάδα ανάπτυξης της Nintendo. Υπάρχει λίγο περισσότερη απόχρωση στην ιστορία από αυτήν, αλλά είναι πέρα από το πεδίο αυτής της ανάρτησης. Αρκεί να πούμε ότι η Nintendo επέβλεψε την Capcom.

Παρόλο που έχει σίγουρα μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση σε σύγκριση με άλλα βασικά παιχνίδια Zelda, το Minish Cap είναι πολύ διασκεδαστικό και παρά τις κακές πωλήσεις του και αξίζει ένα παιχνίδι.

Spirit Tracks – 2.96 εκατομμύρια πωλήσεις

Η παρακολούθηση της Nintendo στο Phantom Hourglass πιθανότατα δεν είχε καλές πωλήσεις επειδή ήταν η συνέχεια του Phantom Hourglass. Ξέρεις τι λένε: με ξεγελάς μια φορά, ντροπή σε σένα. Ή οτιδήποτε.

Σημείο ύπαρξης: Οι οπαδοί του Legend of Zelda δεν ήταν ενθουσιασμένοι για να επανεξετάσουν τη μορφή του Phantom Hourglass Και όπως και πολλοί άλλοι οπαδοί του Zelda, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτήν την καταχώρηση.

Skyward Sword – 3.67 εκατομμύρια πωλήσεις

Η μοναδική αποκλειστική έκδοση του Link και της Zelda Wii στο αντιμετωπίστηκε με εξαιρετικές κριτικές από τις περισσότερες εκδόσεις. Εάν οι πωλήσεις καθυστέρησαν, αυτό οφείλεται στις απαιτήσεις αγοράς υλικού. Οι θαυμαστές είχαν παρόμοια παράπονα όταν το Majora's Mask απαιτούσε το N64 Expansion Pack. Είναι λογικό όμως. Εάν η Nintendo πρέπει να πουλήσει κάτι, κάντε το απαραίτητο για ένα παιχνίδι Mario ή Zelda και οι θαυμαστές θα το αγοράσουν.

Επιπλέον, υπήρχαν ανάμικτα συναισθήματα σχετικά με τη χρήση του χειριστηρίου nunchuck και μια γενική απογοήτευση ότι η Nintendo προσπαθούσε να είναι χαριτωμένη και να παρουσιάσει τεχνολογία κίνησης όταν πραγματικά οι θαυμαστές ήθελαν απλώς μια συμπαγή, κλασική εμπειρία Zelda.
Πωλήθηκαν τριάμισι εκατομμύρια αντίτυπα περίπου. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε πώληση παιχνιδιού απαιτούσε αντίστοιχη πώληση υλικού. 

Link’s Awakening (Game Boy) – 3.83 εκατομμύρια πωλήσεις

Σχεδόν 4 εκατομμύρια μονάδες αισθάνονται λίγο χαμηλά για το πόσο μεγάλο ήταν αυτό το παιχνίδι. Το Link’s Awakening ήταν το παιχνίδι που με έκανε να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει ένα Game Boy.\

Με πολλούς τρόπους, το ξύπνημα του Link ήταν μια δευτερεύουσα αναζήτηση στο A Link to the Past. Χρησιμοποίησε την ίδια μορφή από πάνω προς τα κάτω, το ίδιο στυλ γραφικών, παρόμοια μουσική. Και η ίδια η ιστορία ήταν… τίποτα περισσότερο από όνειρο, σωστά;

Ανεξάρτητα από τις πωλήσεις, το Link’s Awakening ήταν ένας τίτλος βαρέων βαρών για το παιχνίδι Boy, που αγαπήθηκε σχεδόν καθολικά από τους οπαδούς του Zelda και θα απολάμβανε μια έκδοση DX και ένα μεγάλο remake Nintendo Switch.

Oracle of Seasons & Oracle of Ages – 3.99 εκατομμύρια πωλήσεις

Θα προτιμούσα να τα χωρίσω όπως έκανα τα Phantom Tracks και το Spirit Hourglass (ή οτιδήποτε άλλο). Αλλά τα δεδομένα που χρησιμοποιώ συγκεντρώνουν μαζί, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Λαμβάνοντας μόνοι τους, αυτές οι εγγραφές σίγουρα θα ήταν πολύ χαμηλότερες σε αυτήν τη λίστα, τοποθετώντας το Skyward Sword πολύ πιο κοντά στην κορυφή.

Αυτές ήταν πολύ καθυστερημένες συμμετοχές στο Game Boy Color, ερχόμενες σχεδόν μια δεκαετία μετά το αρχικό LInk’s Awakening.

Αναπτύχθηκαν Capcom / Flagship, σαν η Nintendo να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει.) Αλλά ήταν υπέροχα επειδή θα μπορούσατε να συνδέσετε τα δύο παιχνίδια μαζί και να ξεκλειδώσετε επιπλέον περιεχόμενο ή να παίξετε καθένα από μόνο του. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να τα σκεφτείτε ως  κυκλοφορία ενός μόνο παιχνιδιού Legend of Zelda.

A Link Between Worlds – 4.07 εκατομμύρια πωλήσεις

Θεωρείται από μερικούς (εμένα) ως προτελευταία, «μια αληθινή συνέχεια» του A Link to the Past, Ένας σύνδεσμος μεταξύ κόσμων έγινε πολύ δεκτός. Έφερε τους παίκτες πίσω σε ένα γνωστό Hyrule, έχασε τα χειριστήρια που βασίζονται σε εντυπωσιακά κτυπήματα και τελικά προσέφερε μια «παραδοσιακή»  περιπέτεια Zelda με «κανονικά» χειριστήρια.

Το ότι ήταν σε 3D, προφανώς, ήταν όλο το τέχνασμα που χρειάστηκε η Nintendo για να το κάνει αυτό μια μοναδική προσφορά στη βιβλιοθήκη Zelda. Ή ίσως πίστευαν ότι τους χρωστάνε στους οπαδούς τους να σταματήσουν να χαζεύονται με το εντυπωσιακό παιχνίδι και να μας δίνουν μια γερή εμπειρία.

Εάν δεν έχετε παίξει ALBW, οφείλετε στον εαυτό σας να το κάνετε. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι για το Nintendo 3DS.

Link’s Awakening (Switch) – 4.38 εκατομμύρια πωλήσεις

Σε περίπτωση που το χάσατε στο Game Boy, μπορείτε να παραλάβετε αυτήν τη γραφικά ενημερωμένη έκδοση στο Nintendo Switch.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους από εσάς, αλλά απογοητεύτηκα αρκετά όταν το Link’s Awakening ήρθε στο Switch. Ίσως οι προσδοκίες μου ήταν πολύ υψηλές… αλλά εννοώ, μιλάμε για το καλύτερο franchise της Nintendo. Οι προσδοκίες πρέπει να είναι υψηλές!

Και δεν είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν ηρθε σαν σωστό Portαρισμα. Απλώς ήταν λίγο κατώτερο των προσδοκιών! Η εισαγωγή του Dampe’s dungeon δεν ήταν αρκετή για να με τραβήξει σε αυτό. Έχω παίξει το Link's Awakening πολλές φορές και πέρα από τα νέα γραφικά αυτό το παιχνίδι δεν είχε τίποτα νέο να προσφέρει.

Αν όμως είστε νέοι στο Link's Awakening, αυτά είναι χαζά παράπονα Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Απολαύστε το μαζί με τους άλλους 4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες του Link's Awakening.

Zelda II: The Adventure of Link – 4.52 εκατομμύρια πωλήσεις

Αρχικά κυκλοφόρησε για το Famicom Disk System αυτό ήταν μεγάλο στην Ιαπωνία προτού αποκτήσουμε το αρχικό Legend of Zelda  στη Βόρεια Αμερική. Παρόλο που ήταν ριζικά διαφορετικό από τον προκάτοχό του (και από κάθε άλλο παιχνίδι Legend of Zelda), πούλησε πολύ καλά και πέρασε χρόνια στα charts της Nintendo Power Ratings.

Αυτό είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα παιχνίδια Zelda και ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών. Το να φέρετε το Link σε έναν κόσμο με πλευρική κύλιση ήταν μια τολμηρή κίνηση και αυτό που οι περιορισμοί του υλικού περιορίστηκαν λίγο περισσότερο από ό, τι ήθελε ο Miyamoto. Παρόλα αυτά, η έκδοση κασέτας αυτού του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο δυνατή από το ξάδερφό του  στην Ιαπωνία χάρη στους μειωμένους χρόνους φόρτωσης.
Οι θαυμαστές σήμερα ισχυρίζονται ότι απογοητεύτηκαν από τη νέα μορφή, καθώς όλοι περίμεναν μια άλλη περιπέτεια από πάνω προς τα κάτω. Όμως, οι αριθμοί πωλήσεων, οι σύγχρονες κριτικές παιχνιδιών  λένε μια διαφορετική ιστορία. Έκπληκτος από τη νέα δράση πλευρικής κύλισης ή όχι, αυτό το παιχνίδι τα πήγε πολύ καλά για την εποχή του και διατηρεί εξαιρετικά σήμερα.

Phantom Hourglass – 4.76 εκατομμύρια πωλήσεις

Aυτό και εάν πουλήθηκε αρκετά καλά. Εκπλήσσει, δεδομένου ότι η κίνηση και η μάχη είναι και οι δύο βασισμένες στο swipe, απαιτώντας συνεχή επαφή της οθόνης με τη γραφίδα για να κάνει το Link να κινείται.

Υπήρχαν μερικά τέχνασμα όπου αυτό λάμπει πραγματικά, όπως με τον εντοπισμό του μονοπατιού με το μπούμερανγκ του Link. Αλλά γενικά, νομίζω ότι οι περισσότεροι θαυμαστές θα προτιμούσαν (όπως θα είχαν με το Skyward Sword) ένα τυπικό, κλασικό παιχνίδι Zelda.

Η μεγαλύτερη αμαρτία από όλα ήταν τα dungeon puzzles βάσει του χρόνου και η αναγκαιότητα αναγόμωσης ορισμένων περιοχών και αντιμετώπισης ανίκητων εχθρών. Δεν είμαι καταπληκτικός στα παιχνίδια παζλ και απογοητεύομαι πολύ όταν πρέπει να αντιμετωπίσω μια περιοχή επανειλημμένα. 

Majora’s Mask – 6.36 εκατομμύρια πωλήσεις

Είναι περίεργο πώς το χειρότερο παιχνίδι Legend of Zelda όλων των εποχών ήταν επίσης ένα από τα best-selling. Ακόμα και παρά το γεγονός ότι απαιτείται επιπλέον υλικό για να τρέξει. Και παρά το γεγονός ότι απαιτεί συνεχή αναπαραγωγή λόγω του ρολογιού αντίστροφης μέτρησης.

Ως κάποιος που δεν του αρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια κομμάτια ενός παιχνιδιού, αυτό με έκανε τρελό. Τρέξιμο, μιλώντας με ανθρώπους, προγραμματισμός εκδηλώσεων για την πρόοδο της ιστορίας και μπλα μπλα. Δεν έχει καθόλου παιχνίδι Zelda. Δεν έχει καθόλου παιχνίδι. Νιώθω σαν να είμαι βοηθός διαχείρισης του Link.

Το δοκίμασα στο N64 λίγο μετά την κυκλοφορία του. Δεν κατάφερα να το παίξω. Βαρέθηκα !Υπάρχουν πάρα πολλά καλά παιχνίδια για να χάσετε χρόνο σε αυτό.

Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο μόνος λόγος που το παιχνίδι έκανε τόσο καλά ήταν ότι είχε το πλεονέκτημα να ακολουθεί το Ocarina of Time, το οποίο  ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και δημιούργησε ένα παλιρροϊκό κύμα δυναμικής για το franchise. Το N64 και το Ocarina of Time προσέλκυσαν μια εντελώς νέα γενιά οπαδών της Zelda.

The Wind Waker – 6.71 εκατομμύρια πωλήσεις

Θυμάμαι τους οπαδούς του Legend of Zelda να χτυπούν αυτό το παιχνίδι πριν από μερικά χρόνια. Ίσως κάνω λάθος. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι με την επιλογή να πάνε με το cel-shading ως μέσο για την απεικόνιση αυτής της περιπέτειας. Παραπονέθηκαν ότι ένιωθε πολύ παιδικό για ένα παιχνίδι Zelda. Ας ελπίσουμε ότι η κυκλοφορία της πολύ μεγαλύτερης ηλικίας εμφάνιση Twilight Princess τους έκανε να νιώσουν καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, το The Wind Waker πούλησε πολύ καλά, με περίπου 7 εκατομμύρια μονάδες να πωλούνται παγκοσμίως.

The Legend of Zelda (The original) – 6.73 εκατομμύρια πωλήσεις

Αυτό που τα ξεκίνησε όλα. The Legend of Zelda!

Το αρχικό The Legend of Zelda άλλαξε τα πάντα. Κατά την άποψη μου  επισημαίνω  ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ μακριά από το τέλειο. Αλλά για την εποχή του, ήταν πραγματικά ένα επίτευγμα. Ο εκτεταμένος κόσμος (και οι δύο εκδόσεις του) έδωσε στους παίκτες μια γεύση από μια πραγματικά μεγάλη περιπέτεια.

Το υλικό εκείνη την εποχή ήταν ακόμα σχετικά πρωτόγονο, αλλά το Zelda έκανε μεγάλη χρήση αυτού που ήταν εκεί. Με έντονα χρωματισμένους εχθρούς, διαισθητικά χειριστήρια και ποικίλα περιβάλλοντα, γεννήθηκε ένα μεγάλο franchise. Ως πρότυπο για ολόκληρο το franchise, είναι σκόπιμο αυτό να ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις Zelda όλων των εποχών.

A Link to the Past – 7.43 εκατομμύρια πωλήσεις

Είναι λίγο περίεργο που το μεγαλύτερο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών δεν είναι το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Αλλά 7,5 εκατομμύρια μονάδες που πωλούνται δεν είναι χάλια.

Το The Legend of Zelda: A Link to the Past είναι από τους αγαπημένους τίτλους των οπαδών. Οι μόνοι που δεν το αγαπούν είναι οι άνθρωποι που αγαπούν μόνο να μισούν. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα αριστούργημα. 

Twilight Princess – 9.96 εκατομμύρια πωλήσεις 

Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι το Twilight Princess πούλησε σχεδόν δέκα εκατομμύρια μονάδες! Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι τόσο μεγάλος, επειδή περιλαμβάνει το σύνολο των πωλήσεων Wii, Wii U και Gamecube.

Αλλά εκτός από αυτό που κυκλοφόρησε τρεις φορές, μπορεί επίσης να ήταν οι πιο ώριμοι θαυμαστές του παιχνιδιού Zelda; Το αντίδοτο στην αισθητική της Disney-κινουμένων σχεδίων του Wind Waker, με πραγματική βαθμολογία T-for-Teen από το ESRB.

Τα γραφικά στο Twilight Princess ήταν σίγουρα πιο ώριμα, εφαρμόζοντας πληρέστερα την τεχνολογία της εποχής, αντί να επιλέξουν το στιλ  που χρησιμοποιούσαν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Zelda.

Ocarina of Time – 13.22 εκατομμύρια πωλήσεις

Ήταν δημοφιλής το Ocarina of Time; Λοιπόν, εάν κάθε αντίγραφο που πωλήθηκε για λιανική 59,99€ και κάθε ευρώ που κέρδισε αυτό το παιχνίδι ήταν ευθυγραμμισμένο από άκρο σε άκρο, το ίχνος χρημάτων θα τυλίγονταν γύρω από τη γη δυόμισι φορές. Λοιπόν ναι. Θα έλεγα ότι ήταν αρκετά δημοφιλές.

Γιατί το Ocarina of Time πούλησε τόσο καλά; Σκεφτείτε το: Η Nintendo συνέλαβε μια γενιά θαυμαστών με το αυθεντικό The Legend of Zelda στο Famicom και το NES και, στη συνέχεια, κατέλαβε μια εντελώς νέα εμπειρία με το A Link to the Past. Έτσι, όταν το Ocarina κυκλοφόρησε, τρεις γενιές οπαδών του Zelda το θέλησαν!

Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να αρνηθεί ότι οι διαφημίσεις και οι προεπισκοπήσεις του Ocarina το έκαναν να φαίνονται καταπληκτικό! Ένα πραγματικό επίτευγμα στη νέα τεχνολογία 3D. Οι θαυμαστές αφρίζονταν στο στόμα.

Οι θαυμαστές συζητούν αν τα παιχνίδια Zelda πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω ή 3D, αλλά όταν βγήκε, όλα πήγαν τρισδιάστατα και οι παίκτες το απολαύσαν,! Δεν μας ένοιαζε εάν  τα γραφικά ήταν τόσο ομιχλώδη που δεν μπορείτε να δείτε σε τι κουνιέται. Δεν πειράζει που το Lost Forest είναι μια από τις πιο ενοχλητικές περιοχές σε οποιοδήποτε παιχνίδι Zelda . Ήμασταν όλοι σε τρισδιάστατα γραφικά και το 3D Zelda μπήκε στον εγκέφαλό μας.

Συνολικά, το Ocarina of Time  είναι ένα «παραδοσιακό» παιχνίδι Zelda χωρίς τεχνάσματα, χωρίς πρόσθετα gadget ή οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα. Σίγουρα, χρησιμοποίησαν τρισδιάστατα γραφικά, αλλά εξακολουθούν να είναι τεχνικά μια άποψη από πάνω προς τα κάτω (σε αντίθεση με κάποια περίεργη πλευρική κύλιση.) Ήταν μια σημαντική κυκλοφορία σε μια οικιακή κονσόλα. Αυτό το παιχνίδι είχε όλα όσα ήθελαν οι θαυμαστές και έκανε την καλύτερη χρήση των γραφικών δυνατοτήτων του N64. 

Το Ocarina of Time ήταν το ρεκόρ, το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι Zelda για σχεδόν είκοσι χρόνια!

Breath of the Wild – 19.08 εκατομμύρια πωλήσεις

Κανείς δεν εκπλήσσεται εδώ.

Το Switch έγινε η οικιακή κονσόλα Nintendo με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών μέσα σε λίγα χρόνια. Σίγουρα μέρος της επιτυχίας του Switch συνδέθηκε με την επιλογή της Nintendo να κάνει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild το μοναδικό πρώτο παιχνίδι εκκίνησης.

Και τι παιχνίδι είναι! Παρόλο που δεν είναι τέλειο, αυτό είναι πολύ πιο κοντά στο «ώριμο» Zelda που αναζητούν οι θαυμαστές. Ενώ τα σκιασμένα γραφικά εξακολουθούν να δίνουν μια ποιότητα φαντασίας στην αισθητική του παιχνιδιού, η αίσθηση και η στάση του παιχνιδιού και του κόσμου του, καθώς και το gameplay του καθιστούν σαφές ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι Zelda για ενήλικες.

Αλλά με την αληθινή μόδα της Nintendo, υπάρχει ακόμα αρκετό παιχνίδι εδώ για νεότερους παίκτες. Είναι αρκετά εύκολο να πάρετε και να παίξετε και είναι διασκεδαστικό να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο του Hyrule με έναν τρόπο που ποτέ δεν θα μπορούσαμε.

Ποιος ξέρει ποιο είναι το μέλλον του franchise Zelda; Λοιπόν, στην πραγματικότητα μερικοί άνθρωποι. Και δεν μιλούν. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βήμα του συγκεκριμένου τίτλου. 

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.