Τα 5 κορυφαία Fps για το Nintendo 64

Published on 2 December 2020 at 17:15

Tο Nintendo 64 κυκλοφόρησε το 1996,  είναι εύκολα μια από τις καλύτερες κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών. Εάν παίζατε στη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πιάσετε αυτό το περίεργο controller του N64. Είχε υπέροχα παιχνίδια για πολλούς παίκτες όπως το Mario Party και το Super Smash Bros έως φανταστικές περιπέτειες όπως το Zelda: Ocarina of Time και το Super Mario 64, υπήρχε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για να διαλέξετε. Αλλά για όσους από εμάς έχουν πιο χαοτικές και ανταγωνιστικές τάσεις, προτιμήσαμε τα first-person shooters.

Το N64 είχε αρκετές επιτυχίες στο είδος FPS, καθώς και μερικούς υποτιμημένα διαμαντάκια. Περάσαμε αμέτρητες ώρες παίζοντας με τους φίλους μας, ανατινάσσοντας ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο με κάθε όπλο .Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα πέντε κορυφαία παιχνίδια FPS για το Nintendo 64 και τώρα σας την παρουσιάζουμε:

5. DOOM 64

Ανεξάρτητα από το πώς το κόβετε, το DOOM είναι διασκεδαστικό. Η έκδοση Nintendo 64 του DOOM προσέφερε νέα γραφικά, νέα επίπεδα και ένα αποκλειστικό όπλο για εκκίνηση. Παρά ορισμένα ζητήματα ρυθμού καρέ, το DOOM 64 κράτησε τις οθόνες μας γεμάτες με αιματηρή δράση. Επιπλέον, το DOOM είναι ουσιαστικά ο μπαμπάς του είδους FPS, οπότε έπρεπε να το δώσουμε την ψήφο μας.Τον Μαρτιο του 2020 ξαναβγήκε στην κυκλοφορια για την γενιά κονσόλων (Xbox One,PS4,Nintendo Switch,Google Stadia) αναζωπυρώνοντας μνήμες του παρελθόντος.

4. Hexen

Εάν δεν  έχετε ακούσει για τον Hexen στο παρελθόν και αυτό είναι κρίμα. Αυτό το FPS συνδυάζει τη φαντασία και τrole-playing παιχνιδια με τη διασκέδαση και τη βάναυση μάχη, με αποτέλεσμα μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Θα μπορούσατε να παίξετε ως μαχητής, κληρικός ή μάγος, ο καθένας με τα δικά του ειδικά όπλα και ικανότητες. Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία ιστορίας, υπήρχε επίσης παιχνίδι για πολλούς παίκτες σε διαχωρισμένες οθόνες και co-op! Αυτός είναι ένας από τους πιο πολύτιμους λίθους στην βιβλιοθήκη N64. κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παίξτε το.

3. Turok 2: Seeds of Evil

Τι συμβαίνει όταν συνδυάζετε το Jurassic Park με το DOOM; Παίρνεις TurokTurok 2: Seeds of Evil.

Το Turok 2 πήρε ό, τι ήταν υπέροχο από το αρχικό παιχνίδι (ανατίναξη άγριων δεινοσαύρων με ένα τρελό οπλοστάσιο όπλων) και βελτιώθηκε πάνω σε αυτό. Πιο περίπλοκα επίπεδα, καλύτερα οπτικά γραφικά και ανταγωνιστικοί πολλοί παίκτες προωθούν αυτή τη συνέχεια μπροστά από τους υπόλοιπους τίτλους Turok. Εάν πεινάτε για λίγο Turok, μπορείτε να κατεβάσετε τις πρόσφατα αναδιαμορφωμένες εκδόσεις σε σύγχρονες κονσόλες!

2. Goldeneye 007

Εάν ζητήσετε από κάποιον να ονομάσει τον αγαπημένο του shooter στο Nintendo 64, 9 από τις 10 θα είναι το Goldeneye 007. Γιατί δεν θα ήταν; Βασισμένο σε ένα αρκετά δημοφιλές φινίρισμα του James Bond, αυτό το shooter N64 διαδόθηκε ουσιαστικά για πολλούς παίκτες split-screen στις κονσόλες.

Αμέτρητες ώρες ανταγωνισμού για πολλούς παίκτες Goldeneye γεμίζουν κοιτώνες και υπόγεια από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και είναι εξίσου διασκεδαστικό να πυροδοτείτε σήμερα όπως ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '90.
Παρόλο που τα γραφικά και το παιχνίδι δεν έχουν γεράσει όσο ελπίζαμε, το Goldeneye 007 παραμένει ένα απλό εικονικό παιχνίδι όχι μόνο στη βιβλιοθήκη Nintendo 64, αλλά και στην ιστορία ολόκληρου του είδους FPS.

1. Perfect Dark

Το Perfect Dark είναι ουσιαστικά το Goldeneye 007, αλλά με πιο ψυχρά όπλα και μια πλοκή sci-fi. Και τα δύο παιχνίδια αναπτύχθηκαν από το RARE, με το Perfect Dark να κυκλοφορεί 3 χρόνια μετά το Goldeneye 007

Επικεντρώθηκε στην πρωταγωνίστρια Joanna Dark, παίκτες με οδηγό Perfect Dark μέσω μιας λειτουργίας ιστορίας sci-fi με κατασκοπεία, όπλα λέιζερ και ακόμη και εξωγήινους. Οι προκλήσεις πολλαπλών παικτών κράτησαν την κασέτα σας στο N64 για αρκετές μέρες.
Πολλά όπλα είχαν πολλαπλούς τρόπους πυροδότησης, συμπεριλαμβανομένου του φορητού όπλου, το οποίο γινότανε automatic sentry . Τα gadget υψηλής τεχνολογίας και τα κομψά γραφικά διατηρούσαν το παιχνίδι αναζωογονητικό, όπως και οι αξέχαστοι χαρακτήρες και η πλούσια παγκόσμια κατασκευή. Παρόλο που πολλοί μπορεί να μην συμφωνούν, το Perfect Dark παίρνει το χρυσό ως το καλύτερο shooter πρώτου προσώπου στο Nintendo 64.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.