Τα καλύτερα HDMI καλώδια για το N64 που μπορείτε να αγοράσετε.

Published on 26 December 2020 at 23:29

Στον σημερινό κόσμο των τεράστιων τηλεοράσεων και των οθονών Ultra-HD, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κοιτάτε σε αυτό το αρθρο για να αναζητήσετε την καλύτερη λύση N64 HDMI για το N64 σας. Η θρυλική κονσόλα 64-bit της Nintendo διαθέτει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει ποτέ και οι λάτρεις των ρετρό παιχνιδιών εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα καλύτερα αξεσουάρ Nintendo 64 σε μια προσπάθεια να ξαναζήσουν τις αγαπημένες τους περιπέτειες.

Απλά αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια N64 για αυτήν την κονσόλα. Banjo Kazooie, Ocarina of Time, Perfect Dark, Goldeneye, Star Wars episode 1: Racer, Shadows of the Empire. Θα μπορούσα να συνεχίσω για μέρες αλλά δεν ήρθαμε για να μιλήσουμε για αυτά προς το παρών.

Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει. πώς κάνουμε αυτά τα γραφικά να φαίνονται καλά στον σύγχρονο τεχνολογικό κόσμο;

Το γεγονός είναι ότι αυτά τα παλιά παιχνίδια δεν φαίνονται τόσο καλά όσο τα θυμόμαστε. Παιχνίδια όπως το Super Mario 64 φαινόταν ασυναγώνιστα τότε, αλλά το να παίζω σε τηλεόραση 50ιντσων θα κάνει τα μάτια μου να νιώθουν οτι μπαίνουν αγκάθια. Παρακάτω παραθέτουμε τις προτάσεις μας για τα καλύτερα καλώδια και λύσεις HDMI N64, μαζί με μερικές εύχρηστες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης τους.

Το N64 έχει ανάλυση 240p (320 × 240). Αυτό απέχει πολύ από τις 1080p απο του Switch ή τις δυνατότητες παιχνιδιού 4K του νέου Xbox.Όλοι οι παίκτες που σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν το N64 τους σε HDTV, αναμφίβολα θα χρειαστούν καλώδιο ή προσαρμογέα HDMI N64.Με αυτές της "λύσεις"  το N64 σας θα παρέχει καλύτερα αποτελέσματα, καταπολεμώντας το αναλογικό σήμα προκειμένου να αποδώσει καθαρότερα γραφικά και φωτεινότερα χρώματα.

Τα καλώδια και οι προσαρμογείς N64 HDMI ενισχύουν τα σήματα και παρέχουν μια πολύ πιο καθαρή εμπειρία παιχνιδιού. Δεν μετατρέπουν τα παιχνιδια σας σε 4K εκδόσεις τους.

Ένας προσαρμογέας ή καλώδιο μπορεί να λειτουργήσει μόνο με ό, τι είναι σε θέση να παράγει το μηχάνημα και το καλάθι σας, με τα αποτελέσματα να ωθούνται στα 480p στις περισσότερες περιπτώσεις.

Προφανώς τα αποτελέσματα που θα λάβετε εξαρτώνται από το προϊόν που αγοράζετε. Υπάρχουν τόνοι και τόνοι επιλογών εκεί έξω για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την τροποποίηση του N64 σας, αλλά έχουμε επιλέξει να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας τρία προϊόντα τόσο για τους νέους όσο και για τους παλιούς παίκτες N64.

1. The Plug & Play Choice – E.O.N Super 64

Ο προσαρμογέας E.O.N Super 64 HDMI είναι ένα εξαιρετικά κομψό κιτ. Όχι μόνο ταιριάζει ομαλά στο πίσω μέρος του μηχανήματός σας και μοιάζει να ήταν πάντα σχεδιασμένο να είναι εκεί, αλλά έρχεται επίσης σε ένα κουτί σχεδιασμένο όπως το N64.

Αυτή η λύση παρέχει σίγουρα τα καλύτερα αποτελέσματα με τη λιγότερη δουλειά και είναι τώρα διαθέσιμη για χρήστες PAL, καθώς και μηχανήματα NTSC και NTSC-J.

Πως λειτουργεί, λοιπόν? Λοιπόν, αυτός ο προσαρμογέας N64 HDMI παρέχει καθαρό ψηφιακό σήμα από το μηχάνημά σας χωρίς καμία αναλογική ταχύτητα. Δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, καθώς συνδέεται απευθείας στο πίσω μέρος του μηχανήματός σας όπου συνήθως κάθονταν ο παλιός προσαρμογέας RGB.

Το E.O.N Super 64 παρέχει εικόνες 480p με ζωντανά, προσαρμοσμένα χρώματα. Υπάρχει επίσης μηδενική καθυστέρηση, έτσι οι παίκτες μπορούν να παίξουν χωρίς ενοχλητικές παρεμβολές (εκτός αν οι γονείς ή ο σύντροφός σας προσπαθήσουν να σας πω να σταματήσετε να παίζετε!).

Το Super 64 διαθέτει επίσης «Slick Mode» που ολοκληρώνει μερικές από τις αιχμηρές άκρες με pixelated. Ίσως η μύτη του Yoshi να φαίνεται πραγματική μια φορά με αυτό το πράγμα!

Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η λύση N64 HDMI είναι η τιμή του.

2.Hyperkin 3-In-1 HDTV Cable for GameCube/ N64/ Super NES

Η Hyperkin είναι μια μάρκα που σίγουρα θα έχετε συναντήσει στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στο να φέρουν ρετρό παιχνίδια στις μάζες, καθιστώντας το προσβάσιμο σε όλους και διατηρώντας τα παιχνίδια του παρελθόντος ζωντανά. Το καλώδιο HDTV Hyperkin 3-σε-1 για GameCube / N64 / Super NES είναι ένα καλώδιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ένα, όχι δύο, αλλά τρία από τα κλασικά μηχανήματα της Nintendo. Αυτό είναι σωστό, τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τα SNES, N64 και GameCube στη σειρά και να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο και για τα τρία! ! Αυτό το καλώδιο παρέχει ανάλυση έως 720p και κρυστάλλινο ήχο σε οποιαδήποτε τηλεόραση.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι μπορεί να απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας και η λειτουργία GameCube πιθανό να μην λειτουργεί με μηχανήματα PAL. 

Σίγουρα, το E.O.N Super 64 παρέχει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά το καλώδιο HDMI Hyperkin N64 κοστίζει λιγότερο, καθιστώντας το ιδανικό για όσους έχουν κάποιο μειωμένο προϋπολογισμό

3. Ultra HDMI Mod

Το συγκεκριμένο παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα οποιουδήποτε καλωδίου ή προσαρμογέα, αλλά απαιτεί επίσης συγκόλληση και τροποποιήσεις από την πλευρά σας.

Πρέπει να επισημάνω δύο πράγματα σε αυτό το σημείο προτού προχωρήσω. Το πρώτο είναι ότι αυτό το κομμάτι του κιτ είναι δύσκολο να βρεθεί, με πολλούς πωλητές να δηλώνουν ότι θα υπάρχει μεγάλη αναμονή για τις επόμενες προπαραγγελίες. Μπορείτε να αγοράσετε μηχανήματα που έχουν ήδη τροποποιηθεί στο Διαδίκτυο, αλλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε μια εκβιαστική τιμή.

Το δεύτερο είναι ότι αυτή η μέθοδος θα απαιτήσει να διαχωρίσετε το N64 σας για να προσθέσετε μερικά νέα στοιχεία. Υπάρχουν εταιρείες που θα το κάνουν αυτό για εσάς, αλλά και πάλι, η διαδικασία μπορεί να κοστίσει ακριβά εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Το Ultra HDMI κατασκευάζεται από το retroactive.be και πωλείται σε όλο τον κόσμο, αν και όπως έχω ήδη αναφέρει, η εύρεση αποθεμάτων μπορεί να είναι δύσκολη.

Αυτό το mod μεταμορφώνει το ψηφιακό σας σήμα και μπορεί να το ενισχύσει μέχρι τα 1080p! Η ίδια η μονάδα συνδέεται κατευθείαν στο RCP, καταγράφοντας όλα τα βίντεο ως ψηφιακά RGB.  Όπως ανέφερα μερικές φορές σε αυτό το άρθρο, αυτή η λύση  δεν διορθώνει μαγικά τις θολές υφές ούτε αλλάζει τους χαρακτήρες σας. Παρ 'όλα αυτά, σας δείχνει τι μπορεί να κάνει το N64 σας προτού συμπιεστεί σε ένα θλιβερό αναλογικό σήμα. Εάν αναζητάτε την καλύτερη υποστήριξη για τηλεοράσεις ευρείας οθόνης 4K, τότε αυτή είναι η λύση για εσάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.