Μην χάσετε το βίντεο από το Xbox στο οποίο μας δείχνει τον Master Chief όλα αυτά τα χρόνια.

Published on 13 April 2021 at 08:09

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε πόσους οπαδούς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το franchise του Halo στα διάφορα γκρουπ του  Xbox. Είναι αλήθεια ότι πολλοί από εμάς είμαστε πρόθυμοι να δοκιμάσουμε το ντεμπούτο τουMaster Chief στη νέα γενιά κόνσολών. Αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο γιατί η 343 Industries  είναι υπεύθυνη για την πραγματοποίηση των αναμενόμενων βελτιώσεων στο έκτο επεισόδιο της τριλογίας.

Γι' αυτό σήμερα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά πίσω στο χρόνο και να αναλογιστούμε τα θαύματα που μας προσέφεραν οι περιπέτειες του παρελθόντος. Δεδομένου ότι το επίσημο κανάλι Xbox έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του John-117 με την πάροδο του χρόνου.

Συγκεντρώστε την ομάδα σας και ετοιμαστείτε για μάχη! Σε αυτό το νέο που δημοσιεύθηκε από το τμήμα βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft, μπορείτε να δείτε αρκετές στιγμές που ο αγαπημένος μας στρατιώτης έπρεπε να ρισκάρει τη ζωή του για να μας σώσει όλους. Επιδεικνύοντας με τη σειρά του, μερικούς από τους ηρωισμούς που έχουν μείνει χαραγμένοι στο μυαλό των παικτών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.