Το Netflix μοιράζεται την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του Castlevania και ισχυρίζεται ότι θα είναι η τελευταία

Published on 20 April 2021 at 10:16

Το franchise τoy Castlevania είχε μια επιτυχημένη υποδοχή  τα τελευταία χρόνια με τη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, η οποία κατάφερε να κερδίσει την ανανέωση του μέχρι την τέταρτη σεζόν. Ωστόσο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι αυτή η τέταρτη σεζόν θα είναι η τελευταία.

Η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού twitter του NXOnNetflix, όπου μοιράστηκε ένα σύντομο teaser και επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του Castlevania, η οποία θα είναι στις 13 Μαΐου 2021, σχεδόν 4 χρόνια μετά την πρώτη σεζόν που έφτασε στην πλατφόρμα.
Όπως και με τις προηγούμενες εποχές, το σενάριο γράφτηκε από τον Warren Ellis, έναν διάσημο συγγραφέα κόμικς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπισε ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που γρήγορα αρνήθηκε, αλλά το οποίο προφανώς κόστισε τη θέση του στο έργο. Ωστόσο, πριν γίνουν γνωστά αυτά τα γεγονότα, ο Ellis τελείωσε την πλοκή αυτής της τέταρτης δόσης, οπότε η ιστορία θα τελειώσει με το όραμα του δημιουργού της.

Η κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν του Castlevania θα είναι το φινάλε μιας σειράς που ήταν η εκκίνηση για το Netflix να κάνει το βήμα για να προσαρμόσει τις σειρές κινουμένων σχεδίων στα βιντεοπαιχνίδια, κάτι που βλέπουμε τώρα με τίτλους όπως DOTA, Dragon's Dogma και ακόμη και Resident Evi, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Ιούλιο.

Ως εκ τούτου, ακόμη και αν αυτό είναι το τέλος της σειράς franchise Konami, δεν θα μείνει στη μνήμη μόνο για το υψηλό επίπεδό της, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν το πρώτο από αυτό που ήδη μοιάζει με ένα επιτυχημένο δίκτυο προσαρμογών από το Netflix.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.