Η εξέλιξη της σειράς Forza με τα χρόνια και τις γενιές κονσόλών.

Published on 13 September 2021 at 08:20

Ο μήνας Σεπτέμβριος έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί του έχουμε ήδη εισέλθει στο τελικό στάδιο του έτους, κατά το οποίο οι εταιρείες ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά τις τελευταίες σημαντικές κυκλοφορίες τους.

Φέτος έχουμε επιτέλους ισχυρά νέα με τη Microsoft και τη νέα γενιά κονσολών, καθώς τον Νοέμβριο θα έχουμε την κυκλοφορία του Forza Horizon 5, την πέμπτη αριθμημένη δόση αυτής της σειράς που έχει καταφέρει να γίνει τόσο δημοφιλής (περισσότερο από το Forza Motorsport ) τα τελευταία χρόνια.

Απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για να κυκλοφορήσει αυτός ο τίτλος αλλά τόσο στο παρελθόν όσο και στη νέα γενιά και ως εκ τούτου η ομάδα playGround Games έχει θέσει ως στόχο να εργαστεί για να δείξει καινοτομίες προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη του.

Αλλά ποτέ δεν βλάπτει να κοιτάξουμε το παρελθόν και να δούμε το μονοπάτι που έχει διανύσει. Τουλάχιστον αυτό ερχόμαστε να κάνουμε εδώ σήμερα με το βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι Xbox On, στο οποίο μας δείχνει πώς το Forza Horizon εξελίχτηκε, άλλαξε και αναπτύχθηκε σε κάθε δόση από τότε που έφτασε η πρώτη τον Οκτώβριο του 2012. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.