Τα ασύρματα ακουστικά Xbox θα περιλαμβάνουν περιορισμένη άδεια Χρήσης Dolby Atmos

Published on 14 March 2021 at 19:43

Τα νέα επίσημα ασύρματα ακουστικά Xbox για όλους θα κυκλοφορήσουν στις 16 Μαρτίου. Είναι αλήθεια ότι οι προπαραγγελίες έχουν σχεδόν εξαντληθεί, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνουν πλήρως διαθέσιμες. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να αναθεωρήσουμε τα χαρακτηριστικά τους για να δούμε ότι αυτά τα 99 ευρώ που κοστίζουν αποσβένονται γρήγορα βλέποντας την ποιότητά τους και επειδή είναι ήδη δύσκολο να βρεθούν ασύρματα ακουστικά για αυτή την τιμή.

Αλλά κοιτάζοντας αυτές τις ίδιες δυνατότητες στην επίσημη ιστοσελίδα, μπορούμε να δούμε ότι υποστηρίζουν τα Windows Sonic (δωρεάν), Dolby Atmos και DTS:X για ακουστικά. Όπως γνωρίζετε, οι δύο τελευταίοι χρειάζονται άδεια χρήσης και έρχονται τα καλά νέα, καθώς τα νέα ασύρματα ακουστικά Xbox θα συνοδεύεται από περιορισμένη ενεργοποίηση του Dolby Atmos που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες που τα αγοράζουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Dolby Atmos δωρεάν μέχρι τον Σεπτέμβριο με τα ακουστικά Xbox

Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε κωδικούς ή να εξαργυρώσουμε τίποτα. Όλα θα είναι τόσο εύκολα όσο τα εξής, η ενεργοποίηση απαιτεί δύο απλά βήματα:

Συνδέστε τα ασύρματα ακουστικά Xbox στην κονσόλα ή τον υπολογιστή windows 10.
Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Dolby Access.

Στη σελίδα της εφαρμογής, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο κάτω μέρος της οθόνης σας που θα επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση - "Dolby Atmos for Headphones είναι έτοιμο για χρήση" - και μπορεί να επαληθευτεί χρησιμοποιώντας την αντίστροφη μέτρηση δοκιμής στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης της εφαρμογής:

Ασύρματα ακουστικά Xbox

Η δοκιμή τελειώνει: XX μήνες/ημέρες/ώρες

Ωστόσο, για όσους φοβούνται  όταν τελειώσει η διάρκεια αυτής της άδεια χρήσης, κοστίζει μόνο 17.99€ στο Microsoft Store και είναι για πάντα. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα, τα Windows Sonic, η δωρεάν έκδοση του Dolby Atmos, είναι μια πάντα έγκυρη επιλογή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.