Η Nacon παρουσιάζει το Pro Compact χειριστήριο για κονσόλες Xbox και επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Published on 14 March 2021 at 19:44

Μία από τις παραμέτρους που χαρακτηρίζουν το Xbox τα τελευταία χρόνια, είναι η ευκαιρία που προσφέρεται στους παίκτες να επιλέξουν το καλύτερο χειριστήριο για να παίξουν στις κονσόλες τους. Ωστόσο, άλλοι κατασκευαστές εισήλθαν επίσης στην αγορά για να δώσουν τις δικές τους εκδοχές. Η Nacon  ποντάρει σε κάτι πιο οικονομικό αλλά με έξτρα λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου ,παρουσιάζει το χειριστήριο Pro Compact για κονσόλες Xbox και επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις 15 Μαρτίου.

Με βάση τις πληροφορίες από τον ιστότοπο της Nacon, το χειριστήριο Nacon Pro Compact είναι ενσύρματο, πιο οικονομικό, αλλά έχει μεταξύ άλλων μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά, είναι ένα χειριστήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο κονσόλες Xbox One, στις κονσόλες Xbox Series X/S και Windows 10, υποστηρίζοντας ακουστικά με Dolby Atmos.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του Nacon Pro Compact θα είναι η τιμή του, καθώς είναι φθηνότερη από τις εναλλακτικές λύσεις, επιβεβαιωμένη στα 49,90 ευρώ. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ασύρματο χειριστήριο, αλλά παρέχει μια σειρά από προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά, όπως αντιστοίχιση κουμπιών, ρυθμιζόμενη ευαισθησία μοχλού και σκανδάλης και κινητήρες δόνησης. Ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι η διάταξη κουμπιών είναι διαφορετική, αλλά διατίθενται όλα τα κουμπιά του χειριστηρίου Xbox ως και το κουμπί κοινής χρήσης.

 

Με εργονομία προσαρμοσμένη σε όλα τα μεγέθη χεριού και πολλές επιλογές που συνήθως συναντώνται μόνο σε επαγγελματικά χειριστήρια, το Pro Compact της NACON είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για παίκτες που αναζητούν άνεση και υψηλή απόδοση. Εκτός από την διάθεση των κλασικών δυνατοτήτων του ασύρματου χειριστηρίου Xbox, μια συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις λειτουργίας για να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ παιχνιδιού.

 

Μια άλλη αξιοσημείωτη διαφορά είναι οι σκανδάλες, καθώς δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να μιμηθεί τη σχεδίαση και τη χρήση των σκανδαλών στο επίσημο χειριστήριο Xbox. Μικρότερες και ικανές να προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια ανάλογα με το παιχνίδι. Τις χαρακτηρίζει το μέγεθός τους, που είναι 15% μικρότερο από τις σκανδάλες του επίσημου χειριστηρίου.

Αυτό  όμως που σκοπεύει να πείσει τους χρήστες είναι η συμβατότητά του με τα ακουστικά Dolby Atmos, προσφέροντας ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της Microsoft.

 

Σχεδιασμένο για Xbox, αυτό το ευέλικτο ενσύρματο χειριστήριο προσφέρει εξαιρετική εργονομία για όλους τους τύπους παικτών, καθώς και ένα πλήρες φάσμα ρυθμίσεων που συνήθως βρίσκονται μόνο σε επαγγελματικά περιφερειακά.

Περιλαμβάνει δωρεάν αυτόματη ενεργοποίηση του Dolby Atmos® για ακουστικά στην εφαρμογή Dolby.

Κυκλοφορία: 15 Μαρτίου 2021.

 

Δεν είναι η πρώτη προσέγγιση της Nacon στο Xbox Series X/S, αρκεί να δει κανείς τη γκάμα των προϊόντων της. Δεδομένης της φιλοδοξίας αυτής της μελέτης αλλά και του σχεδιασμού που μπορεί να έχουν ορισμένα αξεσουάρ και συσκευές, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε σύντομα περισσότερα νέα σχετικά με περιφερειακά για Xbox από αυτήν την εταιρεία.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      by Boltok Bill & Voodoo Vale


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.