Οδηγός: Πώς να παίζετε παιχνίδια Xbox εκτός σύνδεσης όταν το Xbox Live είναι εκτός λειτουργίας

Published on 14 March 2021 at 19:44

Αν είστε κι εσείς ένα από τα "θύματα" της πρόσφατης διακοπής της λειτουργίας του Xbox Live, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα ψηφιακά σας παιχνίδια εκτός σύνδεσης, σωστά; Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν συμβαίνει, ειδικά όταν σας αποκλείει από τα παιχνίδια σας και ουσιαστικά μετατρέπει την κονσόλα σας σε μια ταπεινή συσκευή αναπαραγωγής blu-ray για κάποιες ώρες. Ευτυχώς, υπάρχει λύση, οπότε ακόμα και αν συναντήσετε  κάποιο θέμα με το Xbox Live, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα single player παιχνίδια σας.

 

Βήμα 1: Κάντε το Xbox τη βασική κονσόλα σας (home console)

Αν είστε χρήστης Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S αυτός ο οδηγός θα σας δώσει τη δυνατότητα να παίζετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσετε είναι ότι το Xbox έχει οριστεί ως η κεντρική κονσόλα σας (πριν το Xbox Live αποσυνδεθεί), κάτι που είναι πολύ απλό. Αυτό το κάνετε για να συνδέσετε το προφίλ σας (gamertag) με το σύστημα, διασφαλίζοντας ότι το Xbox γνωρίζει ότι τα ψηφιακά παιχνίδια στην κονσόλα είναι δικά σας. 

Απλά κάντε τα εξής σύμφωνα με τις οδηγίες του Xbox:

- Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριο για να ανοίξετε τον οδηγό.

-Επιλέξτε Προφίλ και σύστημα >Ρυθμίσεις> Γενικά> Εξατομίκευση και, στη συνέχεια, επιλέξτε Το κεντρικό Xbox.(Profile & system > Settings > General > Personalization>My home Xbox).

- Επιλέξτε Ορισμός αυτού του Xbox ως κύριο, για να ορίσετε την κονσόλα σας ως το κεντρικό xbox (Make this my home Xbox).

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει την κονσόλα σας εκτός σύνδεσης.

Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση του τελικού σταδίου για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να παίξετε παιχνίδια εκτός σύνδεσης. Το Xbox σας δίνει ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να το καταφέρετε.

- Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριο για να ανοίξετε τον οδηγό.

- Επιλέξτε Προφίλ και σύστημα >Ρυθμίσεις. ( Profile & system > Settings)
- Επιλέξτε Γενικά > ρυθμίσεις δικτύου . (General >Network settings)
- Επιλέξτε Αποσυνδεθείτε .(Go offline)

 Εάν  μοιράζεστε τους τίτλους σας με οποιονδήποτε άλλο (game share), δυστυχώς θα κλειδωθούν μέχρι η υπηρεσία να επανέλθει στο διαδίκτυο, οπότε απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει το σύστημά σας ξανά σε online, κάνοντας τα ίδια βήματα όπως πριν.

Μπορεί να είναι μια κάποια διαδικασία, αλλά είναι αρκετά απλό να γίνει. Απλά βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα βήματα και επαναφέρετε το Βήμα 2 όταν το Xbox Live επανέλθει σε σύνδεση για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και είστε έτοιμοι!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.