Η νέα ενημέρωση Xbox επιταχύνει τις λήψεις ενώ τα παιχνίδια αναστέλλονται

Published on 19 March 2021 at 23:17

Οι κάτοχοι Xbox που επιθυμούν έναν τρόπο να επιταχύνουν τις λήψεις παιχνιδιών τους ενώ παίζουν άλλους τίτλους, εισακουστήκαν οι προσευχές τους μέσω μιας νέας ενημέρωσης στον πίνακα ελέγχου του Xbox. Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα δυνατότητα "αναστολής του παιχνιδιού μου" (“suspend my game”) που θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε τις λήψεις για το Xbox Series X/S και το Xbox One.

Προς το παρόν, η δυνατότητα είναι ορατή μόνο στα μέλη του προγράμματος Xbox Insider, της πλατφόρμας της Microsoft για τη δοκιμή νέων ενημερώσεων πριν κυκλοφορήσουν στο ευρύτερο κοινό. Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να επιταχύνουν τυχόν ενεργές λήψεις ενώ αναστέλλουν τα παιχνίδια στο παρασκήνιο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε αυτόν τον τίτλο που έχει ανασταλεί ακριβώς εκεί που σταματήσατε μόλις ολοκληρωθεί η λήψη. Για τους κατόχους του Xbox Series X ή S, η επιστροφή είναι ακόμα πιο γρήγορη χάρη στο Quick Resume.

Το Eurogamer επισημαίνει ότι ο λόγος για τον οποίο αυτό δεν συνέβη προηγουμένως είναι επειδή το Xbox διατηρεί ένα μέρος του εύρους ζώνης internet για διαδικτυακές χρήσεις (όπως παιχνίδια για πολλούς παίκτες) ενώ εκτελούνται παιχνίδια.

Η ενημέρωση θα πρέπει τώρα να είναι διαθέσιμη για να δοκιμάσουν τα μέλη του Xbox Insider Alpha και Beta. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία λέξη για το πότε θα ξεκινήσει για όλους τους χρήστες. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης ένα κομψό banner που εμφανίζει σαφώς τόσο τους εισερχόμενους όσο και τους εξερχόμενους τίτλους Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.