Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Xbox Game Streaming app για υπολογιστή και να παίξετε xCloud

Published on 11 April 2021 at 19:09

Τα σχέδια της Microsoft περιλαμβάνουν τη διευθέτηση μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών Cloud Gaming με το xCloud. Προς το παρόν, η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση που μπορούν να βρουν οι συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate σε συσκευές Android. Χρειάζεται χρόνος για να επιλυθεί η άφιξή του σε συσκευές iOS και PC, οι οποίες προς το παρόν παραμένουν σε ανακριβή και επαναλαμβανόμενο χρόνο. Ωστόσο, ορισμένοι έχουν βρει νέα κομμάτια, όπου έχουν ανακαλύψει την εφαρμογή Xbox Game Streaming στον υπολογιστή και καταφέρνουν να έχουν πρόσβαση στη λήψη του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Xbox Game Streaming app από υπολογιστή και να παίξετε xCloud.

Η αλήθεια είναι ότι εάν παρακολουθήσουμε τη σελίδα προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο Microsoft Digital Store, αυτή η εφαρμογή απαιτεί ένα κωδικό για την αγορά . Ωστόσο, έχουν βρει μια μέθοδο για να μπορούν να βρουν τον τρόπο που σας επιτρέπει να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε. Όπως αποκάλυψε η ArsTechnica, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια τέτοια εφαρμογή και να την δοκιμάσετε σε υπολογιστή.

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Xbox Game Streaming app από υπολογιστή και να παίξετε xCloud

Η  ArsTechnica ανακαλύψε την εφαρμογή Xbox Game Streaming στον υπολογιστή και έχει πρόσβαση στη λήψη της χάρη στην τοποθεσία Web RG-Adguard, όπου εισάγοντας τη διεύθυνση URL προϊόντος της σελίδας καταστήματος της Microsoft, μπορείτε να δείτε μια λίστα αρχείων. Μεταξύ αυτών, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό με την επέκταση ".appxbundle" για να κατεβάσετε την εφαρμογή Xbox Game Streaming από τον υπολογιστή. Μετά από αυτήν τη λήψη, μπορείτε να εκτελέσετε και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του Xbox Game Streaming app στον υπολογιστή. Είναι μια αρκετά μικρή λήψη, περίπου 220Mb, και μαζί με αυτό μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Xbox Cloud Gaming για υπολογιστή.

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες ενδείξεις υποδήλωναν ότι η Microsoft ήθελε να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία όπως και άλλοι, είτε στο Google Stadia είτε στο GeForce Now, μέσω του προγράμματος περιήγησης. Αλλά φαίνεται ότι μπορεί επίσης να υπάρχει μια επιλογή για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή, κάτι που είναι επίσης κοινό σε ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες Cloud Gaming. Μόλις εγκατασταθούν, προσφέρονται δύο επιλογές, η δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω streaming από την κονσόλα σας ή η πρόσβαση στο xCloud.

Προφανώς, η πρόσβαση στην υπηρεσία Cloud Gaming της Microsoft θα απαιτήσει να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate. Αλλά επίσης, απαιτείται ένα κλειδί, το "Offer ID" που όπως έχουν ανακαλύψει είναι "XGPUBeta", χωρίς εισαγωγικά. Είναι μια preview version, η οποία μπορεί να έχει πολλά σφάλματα και προβλήματα. Ωστόσο, περισσότερα από 200 παιχνίδια είναι προσβάσιμα όπως συνέβη σε αυτή την προεπισκόπηση που προσφέρθηκε πριν από μήνες σε συσκευές Android.

Αυτή η ανακάλυψη καθιστά δυνατή την πρόβλεψη ότι η εγγύτητα των δημόσιων δοκιμών θα μπορούσε ήδη να είναι πολύ κοντά. Ως ενδιαφέρον μέσο, η προσφορά αυτής της εναλλακτικής εφαρμογής αντί να παίζει από το πρόγραμμα περιήγησης φαίνεται επίσης ενδιαφέρουσα πρόταση, αν και έχουμε δει ότι η επιλογή αναπαραγωγής της κονσόλας σας μέσω ροής δεν έχει διατηρηθεί στην επίσημη έκδοση της εφαρμογής για κινητά. Τουλάχιστον αν είστε ένας από εκείνους που δεν έχουν υπολογιστή για να παίξουν, έχοντας σύνδεση στο διαδίκτυο, το xCloud θα σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για να απολαύσετε παιχνίδια Xbox.

Επί του παρόντος, εξακολουθούμε να αναμένουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την άφιξη αυτής της υπηρεσίας σε περισσότερες πλατφόρμες από τις συσκευές Android. Τώρα που υπάρχουν  εικασίες σχετικά με την πιθανή διεξαγωγή μιας νέας εκδήλωσης Xbox, ενδέχεται να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι θα μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του Xbox Cloud Gaming σε συσκευές iOS, καθώς και σε υπολογιστές τις επερχόμενες ημερομηνίες.

source by arstechnica.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.