Οι καλύτερες μπαταρίες για Xbox Controller.

Published on 22 April 2021 at 11:36

Με την κυκλοφορία των εξαιρετικών Xbox Series X και Xbox Series S, η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών έχει ήδη καταφέρει να ελέγξει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η ομάδα υλικού για την αναθεώρηση του νέου χειριστηρίου Xbox. Οι Redmond's οδηγούσαν πάντα στις καινοτομίες τους με κάθε γενιά χειριστηρίων από το Xbox, το Xbox 360 ή το Xbox One, αλλά υπάρχει κάτι που δεν έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και αυτό είναι το θέμα των μπαταριών .

Τα χειριστήρια Xbox έρχονται πάντα με μπαταρίες AA ως πηγή ενέργειας, αλλά ευτυχώς έχουμε επίσης αρκετές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες διαθέσιμες τόσο για το χειριστήριο Xbox One όσο και για το χειριστήριο Xbox Series X|S για ευκολία όταν παίζετε τα καλύτερα παιχνίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας φέρνουμε κάποιες προσωπικές προτάσεις για μπαταρίες για το χειριστήριο Xbox, πολλές από τις οποίες δεν είναι και επίσημα άδειοδοτημένες.

Οι καλύτερες μπαταρίες για το controller του Xbox Series X|S και Xbox One

Xbox Play and USB-C Charging Kit

Αυτό το πακέτο φόρτισης σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα καλύτερα παιχνίδια χωρίς διακοπή. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB-C για χειριστήρια Xbox Series X|S, δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζετε μπαταρίες μίας χρήσης ξανά και ξανά. Η φόρτιση του χειριστηρίου Xbox Series θα είναι πολύ πιο εύκολη από ποτέ, είτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είτε μετά. Επιπλέον, η φόρτιση στο 100% θα γίνει σε λιγότερο από 4 ώρες.

Dual charging station for Xbox One and Xbox Series X|S controllers

Με αυτόν τον εντυπωσιακό διπλό σταθμό φόρτισης για έως και δύο χειριστήρια Xbox, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις άβολες μπαταρίες μίας χρήσης. Τοποθετήστε το χειριστήριο του Xbox One ή Xbox Series X|S, φορτίστε το στο έπακρο και απολαύστε έως και 40 ώρες παιχνιδιού χωρίς διακοπή. Αυτός ο  σταθμός φόρτισης Xbox περιλαμβάνει δύο καπάκια για το χειριστήριο  και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες . 

Xbox One Charge & Play Kit

Το θρυλικό κιτ φόρτισης για το χειριστήριο Xbox One σάς επιτρέπει να ξεχάσετε να αγοράσετε μπαταρίες μίας χρήση, ώστε να μην χρειάζεται να κάθεστε στη μέση ενός παιχνιδιού. Με αυτήν την μπαταρία, μπορείτε να φορτίσετε το χειριστήριο Xbox One είτε παίζει είτε όχι, καθώς και να απολαμβάνετε έως και 30 ώρες παιχνιδιού χωρίς διακοπή, ολοκληρώνοντας 100% φόρτιση σε λιγότερο από 4 ώρες.

Μονή βάση φόρτισης με επαναφορτιζόμενη μπαταρία για Xbox Series X|S και Xbox One

Αυτή η βάση φόρτισης με την επωνυμία HORI που μιμείται με κάποιο τρόπο τη σχεδίαση των κονσολών Xbox Series X και Xbox Series S (όπως είναι διαθέσιμη και στα δύο χρώματα) σάς επιτρέπει να φορτίζετε το χειριστήριό σας για νέες κονσόλες της Microsoft, ακόμη και για κονσόλες Xbox One. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εντυπωσιακό ενιαίο (ή διπλό) σταθμό φόρτισης, απλά συνδέστε τον στην κονσόλα σας με το καλώδιο USB. Επιπλέον, αυτή η βάση σας επιτρέπει να συνεχίσετε να παίζετε, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο την μπαταρία αντί για το χειριστήριο, αν θέλετε. Ξεχάστε τις μπαταρίες μίας χρήσης και φορτίστε τα χειριστήρια σας σε περίπου 3 ώρες, απολαμβάνοντας έως και 20 ώρες παιχνιδιού.

*πατώντας σε κάθε φωτογραφία θα σας μετάφερει και στο αντίστοιχο μαγαζί η την αντίστοιχη αναζήτηση


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.