Το Microsoft Edge στο Xbox αποκτά υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού

Published on 24 April 2021 at 22:44

Το έργο της Microsoft για την καλύτερη ενοποίηση ολόκληρου του οικοσυστήματος συνεχίζει να αυξάνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Μετά την άφιξη του xCloud σε συσκευές και υπολογιστές iOS, η Redmond συνεχίζει να εργάζεται για να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες της και αυτή τη φορά το Microsoft Edge είναι ο πρωταγωνιστής των καινοτομιών.

Όπως είχαμε αναφερθεί πριν από ένα μήνα (περίπου) το Microsoft Edge στο Xbox θα επιτρέψει στους χρήστες των κονσόλων επόμενης γενιάς της Microsoft να κάνουν χρήση του παιχνιδιού μέσω streaming. Τώρα, γνωρίζουμε επίσης ότι το πρόγραμμα περιήγησης έχει λάβει μια σημαντική ενημέρωση. Χάρη στον Tom Warren, μέλος του The Verge, καταφέραμε να μάθουμε ότι η υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού έχει ήδη φτάσει στο Microsoft Edge στο Xbox. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που έχετε μοιραστεί μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περιφερειακά για να περιηγηθούν στο δίκτυο σαν να ήταν χρήστες υπολογιστών. Επιπλέον, όπως θα περίμενε κανείς, όποτε έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για αυτό, θα μπορείτε επίσης να εκτελείτε γραφή μέσω της κονσόλας μας χάρη στην υποστήριξη πληκτρολογίου, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον για τους χρήστες που δεν έχουν δύο οθόνες και θέλουν να γράψουν ορισμένα πράγματα που στη συνέχεια βλέπουν στη δική τους υπολογιστές χάρη στο cloud.

Τέλος, το αποκορύφωμα αυτής της νέας ενημέρωσης του Microsoft Edge στο Xbox είναι ότι χάρη στην προσθήκη υποστήριξης πληκτρολογίου και ποντικιού, οι παίκτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το παιχνίδι ροής που προσφέρει το Google Stadia, όπως δείχνει ο ίδιος ο Warren.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.