Η νέα ενημέρωση στο Xbox Series βελτιώνει σημαντικά το Quick Resume.

Published on 8 May 2021 at 08:36

Μία από τις δυνατότητες που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή κατά την κυκλοφορία του νέου Xbox ήταν αναμφίβολα χάρη στη δύναμη που διαθέτουν, το Quick Resume, μια δυνατότητα που μας επιτρέπει να ενεργοποιήσουμε, να θέσουμε σε αναστολή και να συνεχίσουμε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα χωρίς να χάσουμε πρόοδο. Πρόσφατα, έρχονται πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η νέα ενημέρωση στο  Xbox Series βελτιώνει σημαντικά αυτήν τη δυνατότητα, επιτρέποντάς σας να δείτε μια λίστα με ενεργά παιχνίδια.

Μέσω του διάσημου φόρουμ Reddit, ένα Xbox Insider μοιράστηκε μια εικόνα που δείχνει μερικές από τις βελτιώσεις που θα έρθουν στο μέλλον για το Quick Resume. Αυτή η δυνατότητα αντιμετώπισε ορισμένα σφάλματα κατά την κυκλοφορία των κονσολών, ειδικά με παιχνίδια υψηλής ζήτησης. Ωστόσο, όλα φαίνεται να σταθεροποιούνται, καθώς η Microsoft βελτιώνει συνεχώς την επίδοση του.

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, η νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Quick Resume είναι η προσθήκη μιας λίστας, η οποία μας λέει ποια παιχνίδια χρησιμοποιούν τη δυνατότητα. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει όλους τους τίτλους του απευθείας από το μενού Έναρξη ή τον Πίνακα Ελέγχου. Επίσης, εάν έχετε ενεργά παιχνίδια στο Quick Resume, θα είναι τέλεια οργανωμένα σε μια λίστα όταν έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας.

Αυτή η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για άτομα που έχουν εγγραφεί δοκιμάζοντας ενημερώσεις συστήματος Alpha για τις κονσόλες τους. Αναμένεται να φτάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα για το κοινό, όταν τελειώσει ο χρόνος δοκιμής και είναι κατάλληλο για απόδοση για τους χρήστες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.