Η ομάδα ανάπτυξης του Xbox Series X εξηγεί τον χάρτη πορείας για την κατασκευή του.

Published on 10 May 2021 at 15:00

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το Xbox Series X είναι σήμερα η πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο. Το "τέρας" της νέας γενιάς των Αμερικανών είναι ένα κομμάτι υλικού σε τιμή που δύσκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί. Εάν είστε λάτρης του υλικού, θα θελήσετε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο όπου οι μηχανικοί του Xbox μιλούν για το πώς σχεδίασαν την κονσόλα σας.

Η ομιλία ανήκει στο Game Stack στις 21 Απριλίου και πραγματοποιεί μια περιήγηση στα θεμέλια των προϊόντων και τις καινοτομίες που έχουν εισαχθεί στην κονσόλα. 
Τα θεμέλια του Xbox Series X
Το βίντεο ξεκινά με μια ανασκόπηση των πυλώνων του προϊόντος στη σύλληψη του Xbox Series X. Για να γίνει αυτό, η ομάδα σχεδίασε αυτό το σενάριο:

Ισχύς: Έπρεπε να είναι το πιο ισχυρό Xbox μέχρι σήμερα και να είναι τουλάχιστον διπλάσιο σε δύναμη από το Xbox One X.
Υψηλή πιστότητα και πολλά άλλα: Η κονσόλα πρέπει να αποδίδει καλύτερα physics  παιχνίδια 4K χωρίς συμβιβασμούς και 120 FPS. Πρέπει επίσης να βελτιώσει τους χρόνους φόρτισης.
Καλύτερες εκδόσεις παιχνιδιού: Η λειτουργία του backward compatibility υπήρξε ισχυρό σημείο στο Xbox One οπότε η νέα έκδοση της κονσόλας θα πρέπει να φορτώνει καλύτερες εκδόσεις των παιχνιδιών σας.
Μιλούν επίσης λίγα για τη δομή του μηχανήματος, αν και αυτό το σημείο προορίζεται περισσότερο για τους γνώστες του θέματος. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι αυτή η διαφάνεια όπου δείχνουν την απόδοση μεταξύ συχνοτήτων με το Xbox One X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.