Το Dolby Vision είναι διαθέσιμο τώρα στο Xbox Series X | S για τους Insiders

Published on 14 May 2021 at 17:07

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το Dolby Vision για gaming κυκλοφορεί επίσημα στο Xbox Insiders "αυτήν την εβδομάδα" για το Xbox Series X και το Xbox Series S το οποίο θα τις κάνει τις πρώτες κονσόλες να υποστηρίζουν αυτήν τη λειτουργία.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν κυκλοφορήσει αλλά η Microsoft έχει πει στο The Verge ότι η λειτουργία σημαίνει " πιο έντονη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα" σε παιχνίδια όταν παίζετε σε τηλεόραση συμβατή με Dolby Vision, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα «καλύτερη σαφήνεια τόσο στις φωτεινές όσο και στις σκοτεινές σκηνές».

Δεν υπάρχει καμία λέξη στη λίστα των υποστηριζόμενων παιχνιδιών μέχρι τώρα, αλλά προφανώς θα ακούσουμε περισσότερα για αυτό στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, οι συμβατοί τίτλοι "θα λειτουργόυν αυτόματα σε οποιαδήποτε οθόνη με το Dolby Vision."

Προς το παρόν, η λειτουργία κυκλοφορεί στο Alpha Ring των Xbox Insiders, οπότε υποθέτουμε ότι θα δημοσιευτεί τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Και προφανώς, θα χρειαστείτε μια οθόνη που υποστηρίζει το Dolby Vision για να το χρησιμοποιήσετε!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.