Η Microsoft ανακοινώσε αλλες δύο οθόνες παιχνιδιών «Designed for Xbox»

Published on 23 June 2021 at 08:31

Η Microsoft παρουσίασε χθες την πρώτη οθόνη παιχνιδιών «Designed for Xbox» από τη Philips και στην συνέχεια συνεχίστηκε ο χορός ανακοινώσεων από την ASUS και την Acer.Ολες πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, αλλά και περισσότερες οθόνες είναι καθοδόν με την επίσημη άδεια του Xbox.

Αυτές στοχεύουν για τα  Xbox Series X και Xbox Series S και η επωνυμία σημαίνει "μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η νέα οθόνη σας μπορεί να υποστηρίξει την πλήρη ταχύτητα, απόδοση και τεχνολογία του Xbox Series X|S".

Παρακάτω θα δούμε τα μοντέλα από Asus και Acer μιας και για την Philips είχαμε αναφερθεί χθες.

ASUS Strix Xbox Edition Gaming Monitor XG43UQ 43”

Η έκδοση ASUS ROG Strix Xbox διατίθεται σε 43 ίντσες, παρέχοντας απεικονίσεις UHD 4K και χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας 1ms (MPRT) για εξαιρετικά παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη.

Σε συνεργασία με την Xbox Team η ASUS έχει δημιουργήσει μια λειτουργία Xbox για τις καλύτερες ρυθμίσεις χρώματος, αντίθεσης και απόχρωσης όταν συνδυάζεται με το Xbox Series X|S. Αυτή η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro βάζοντας τέλος στο ασταθή gameplay και αντικαθιστώντας το με supersmooth εγγενές 4K στα παιχνίδια 120Hz μέσω HDMI 2.1. Επιπλέον, προσφέρει χρωματική γκάμα DCI-P3 90% και πιστοποίηση DisplayHDR 1000 εξασφαλίζοντας ποιοτικά γραφικά και πραγματικά χρώματα.

ΤΙΜΗ: ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

Acer Xbox Edition Gaming Monitor XV282K KV 28”

Η οθόνη παιχνιδιών Acer Xbox Edition 28" υποστηρίζει 4K στα 120Hz και HDMI 2.1, ωθώντας το παιχνίδι επόμενης γενιάς στα όριά του στο Xbox Series X|S. Έχει χαμηλό χρόνο απόκρισης 1ms και εξασφαλίζει υψηλή χρωματική ακρίβεια, ενώ το VESA DisplayHDR 400 παρέχει μεγάλες αντιθέσεις μεταξύ σκούρων και ελαφρών αποχρώσεων.

Όπως και άλλες οθόνες που εισέρχονται στο πρόγραμμα, αυτή η οθόνη είναι έτοιμη για  AMD FreeSync Premium Pro. Εξοπλισμένη με Acer VisionCare 3.0, η οθόνη παιχνιδιών Acer Xbox Edition είναι από τις πρώτες οθόνες που είναι πιστοποιημένες με TUV/Eyesafe, μειώνοντας την πίεση στα μάτια των παίκτες καθώς βουτούν στα παιχνίδια τους. Για όσους ενδιαφέρονται για παιχνίδια υπολογιστή ή μια πιο ισχυρή τεχνική ρύθμιση, αυτό το μοντέλο διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη KVM, επιτρέποντας την εύκολη εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών υπολογιστών χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε την οθόνη, το πληκτρολόγιο και τη ρύθμιση του ποντικιού.

ΤΙΜΗ: 949,99$

ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.