Το περιφερειακό xScreen για το Xbox Series S πιάνει το στόχο του στο kickstarter σε 20 λεπτά!

Published on 8 July 2021 at 22:54

Μπορεί να μην θυμάστε μια  επερχόμενη campaign του Kickstarter η οποία είχε ως στόχο να μετατρέψει το Xbox Series S σε φορητό υπολογιστή. Κουμπώνοντας την οθόνη  θα μπορείτε να πάρετε την ψηφιακή κονσόλα επόμενης γενιάς εν κινήσει, διασφαλίζοντας ότι δεν είστε ποτέ πολύ μακριά από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι μια μοναδική εναλλακτική λύση για το Xbox Cloud Gaming και κατάφερε να πετύχει το στόχο του Kickstarter σε μόλις 20 λεπτά μετά την κυκλοφορία του.

Η UPspec gaming, η εταιρεία πίσω από το περιφερειακό, ανακοίνωσε στο Twitter ότι είχε επιτύχει το στόχο στο kickstarter μέσα στα πρώτα 20 λεπτά. Αρχικά, ο στόχος ήταν 8,228€, αλλά τώρα βρίσκεται στα 49,856€ τη στιγμή της συγγραφής.
Για όσους έχασαν την αρχική ανακοίνωση, το "xScreen μετατρέπει το Xbox Series S σε παράγοντα μορφής φορητού υπολογιστή που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε υπάρχει πρίζα ρεύματος", σύμφωνα με τη σελίδα του περιφερειακού στο Kickstarter. Αρχικά ήταν σχεδιασμένο μόνο για την οικογένεια και τους φίλους, η επιτυχία του ενθάρρυνε την ομάδα να το φέρει σε περισσότερους ανθρώπους.

Λειτουργεί απλά συνδέοντας την οθόνη μέσω των θυρών HDMI και USB. Θα εξακολουθείτε να χρειάζεστε καλώδιο τροφοδοσίας, αλλά ανακουφίζει την ανάγκη για καλώδιο HDMI. Υπάρχουν επίσης διάφορα εξαρτήματα για να παραλάβετε, συμπεριλαμβανομένου ενός πλευρικού κλιπ, βάσης και θήκης μεταφοράς.

Η παράδοση αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2022.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.