Η επόμενη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Xbox θα φέρει ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης.

Published on 11 July 2021 at 18:05

Το λειτουργικό σύστημα της οικογένειας Xbox (τόσο το Xbox One όσο και το Xbox Series) έχει εξελιχθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια, με μια σειρά τακτικών ενημερώσεων που δεν σταμάτησαν ποτέ να έρχονται. Οι πρώτοι που λαμβάνουν αυτές τις ενημερώσεις είναι εκείνοι που ανήκουν στο πρόγραμμα Insider, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε αυτό για να δοκιμάσουν όλες τις αλλαγές και τις καινοτομίες που γίνονται.

Όπως δείχνει η Xbox Newspage μια νέα ενημέρωση είναι διαθέσιμη για τους Delta insiders. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση φέρνει μερικές διορθώσεις αλλά σίγουρα η κύρια καινοτομία θα είναι η συμπερίληψη του Microsoft Edge.

Φυσικά, αυτή η έκδοση του προγράμματος περιήγησης της Microsoft βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο δοκιμών για τις κονσόλες της, οπότε είναι αναμενόμενο ότι μπορεί να εμφανιστούν όλα τα είδη σφαλμάτων. Επιπλέον, η ενημέρωση επιλύει ένα ενοχλητικό πρόβλημα που προέρχεται από τη λήψη περιεχομένου με το Game DVR και ένα άλλο που σχετίζεται με την εκτέλεση παιχνιδιών από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Ως συνήθως θα χρειαστούν ακόμα λίγο οι υπόλοιποι χρήστες για να απολαύσουν τα νέα και τις διορθώσεις που θα έρθουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.