Η Microsoft ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Xbox Series S με οπτικό δίσκο.

Published on 4 September 2021 at 08:35

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά κονσολών τη, αποκαλύφθηκαν δύο μοντέλα, ένα από αυτά είναι  ειδικά κατασκευασμένο και σκεπτόμενο ως προς το κόστος-όφελος, το οποίο είναι το Xbox Series S. Αυτός είναι και λόγο αυτό, η κονσόλα δεν έχει συσκευή αναπαραγωγής δίσκων και μπορείτε να παίξετε μόνο με ψηφιακά μέσα. Έχουμε επίσης μια παρομοία έκδοση χωρίς συσκευή αναπαραγωγής δίσκων και στο PS5, η οποία μπορεί να βρεθεί σε χαμηλότερη τιμή.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες  η Microsoft ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια έκδοση αναπαραγωγής δίσκων για το Xbox Series S. Αλλά από πού προήλθε αυτό; Λοιπόν, το επίσημο εξώφυλλο του  Saints Row reboot που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες, αναγράφοντας το Xbox Series S στο εξώφυλλο του παιχνιδιού για την physical έκδοση.

Αν αναζητήσετε κάποιες άλλες φυσικές εκδόσεις για τις νέες κονσόλες της Microsoft, θα βρείτε μόνο παιχνίδια που παρατίθενται για το Xbox Series X, ένα παράδειγμα είναι το εξώφυλλο του Far Cry 6.

Φυσικά αυτό μπορεί να είναι απλά ένα απλό λάθος, αλλά όπως και να έχει, αυτό το εξώφυλλο του Saints Row παρατίθεται στις κορυφαίες ιστοσελίδες που πωλούν το παιχνιδιού.

Τέλος πάντων, αυτό είναι αρκετά περίεργο, ίσως είναι ένα νέο μοντέλο για την φυσική μορφή που υιοθετήθηκε από τη Microsoft, η κάποιος λάθος ή μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια έκδοση με συσκευή αναπαραγωγής δίσκων για το Xbox Series S. Το μόνο που μπορούμε είναι να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.