Δείτε την τελική σχεδίαση του "xScreen" για το Xbox Series S

Published on 4 September 2021 at 14:42

Τον Ιούνιο, μια εταιρεία γνωστή ως UPspec Gaming ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω Kickstarter, η οποία μετάτρεψέ το Xbox Series S σε φορητό μηχάνημα αναπαραγωγής μέσω μιας πτυσσόμενης οθόνης που ονομάζεται xScreen. Το Kickstarter έπιασε αμέσως τον στόχο του και τώρα η ομάδα έχει κυκλοφορήσει μια συναρπαστική ενημέρωση για τη μοναδική συσκευή.

Το Upspec Gaming έχει μοιραστεί ένα βίντεο του "τελικού σχεδιασμού", και ενώ μπορεί να είναι μόνο ένα 3D print προς το παρόν παρουσιάζει μερικά ωραία χαρακτηριστικά. Βλέπουμε το logo στην οθόνη εκκίνησης  καθώς και την ικανότητά της να εισέρχεται σε auto-sleep mode όταν την διπλώνουμε.
Οι προπαραγγελίες για το xScreen εξακολουθούν να είναι ανοιχτές με την ειδική προσφορά Super Early Bird να είναι διαθέσιμη με έκπτωση 21% στην τελική τιμή λιανικής των $ 249 USD / £ 189 / € 169. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 και λέγεται ότι αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα λειτουργεί μόνο με το Xbox Series S και θα υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 1080p στα 60hz.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.