Ένας modder καταφέρνει να εγκαταστήσει ένα κανονικό SSD ως κάρτα επέκτασης για το Xbox Series X|S.

Published on 11 September 2021 at 11:39

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τόσο το Xbox Series X όσο και το Xbox Series S είναι η δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας αποθήκευσης με εξωτερικές αφαιρούμενες κάρτες επέκτασης. Αυτό έχει το καλό μέρος και το κακό μέρος του, από τη μία πλευρά είναι πολύ εύκολο στη χρήση και απλά αγοράζοντας το και τοποθετώντας το στην κονσόλα σας θα επεκτείνετε τη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας κατασκευαστής που τα κατασκευάζει, (Seagate) και η τιμή είναι ακόμη και με εκπτώσεις είναι αρκετά υψηλή. Η επίσημη κάρτα επέκτασης μνήμης Xbox Series X και Xbox Series S κυκλοφόρησε με μια τιμή που πολλοί παίκτες αυτή τη στιγμή θεωρούν απαγορευτική και περιμένουν από τη Microsoft να έχει περισσότερες επιλογές στο μέλλον.

Από την Κίνα έρχεται το νέο κατόρθωμα από το χρήστη, BiliBili. Αυτός ο τύπος εξήγησε λεπτομερώς πώς ήταν σε θέση να εγκαταστήσει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο SSD στο Xbox Series S του και να το κάνει να λειτουργήσει σαν να ήταν μια επίσημη κάρτα επέκτασης μνήμης.

Εάν μπορείτε - έχετε την ικανότητα και θέλετε να το δοκιμάσετε, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι να αγοράσετε ένα SSD που υποστηρίζει NVMeprotocol. Αυτός ο εν λόγω χρήστης έχει χρησιμοποιήσει το Western Digital SN530 m2 2230 1 TB, ακριβώς το ίδιο με το εργοστασιακό του Xbox Series X που είναι εγκατεστημένο στο εσωτερικό του. Μετά τις συνδέσεις, δείχνει πώς έχει προσθέσει μια νέα μονάδα αποθήκευσης με επιπλέον χώρο 867 GB. Μετά από αυτές τις δοκιμές, ο modder ζήτησε βοήθεια από την κοινότητα, έτσι ώστε να ενθαρρύνονται να διεξάγουν δοκιμές με άλλους SSD δίσκους προκειμένου να γνωρίζουν αν υπάρχουν άλλα συμβατά μοντέλα και ότι μπορούν να προσφέρουν τα ίδια οφέλη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.