Κυκλοφόρησαν τρεις νέες εικόνες για το Xbox Series X Halo controller

Published on 12 September 2021 at 12:10

Πριν από δύο εβδομάδες, το Xbox αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite στην Gamescom 2021. Εκτός από την πολυαναμενόμενη ημερομηνία, η Microsoft προσέφερε για προπαραγγελία ένα Xbox Series X ειδικά σχεδιασμένο για την 20ή επέτειο του θρυλικού halo με ένα νέο χειριστήριο.

Σε αυτή την ειδική έκδοση μπορείτε να βρείτε το Xbox Series X με ένα μοναδικό χειριστήριο. Πράγματι, αυτός ο ελεγκτής, ο οποίος πωλείται αποκλειστικά με τη συσκευασία, είναι όμορφος. Επιπλέον, @Porshapwr, στο Twitter, μοιράστηκε με τους χρήστες του τρεις εικόνες.

 

Τρία χρώματα ξεχωρίζουν από τις φωτογραφίες του. Το σκούρο μαύρο και υπέροχο γκρι, το χρυσό που κάνει όλη τη γοητεία αυτού του controller. Το κερασάκι στην τούρτα, μπορείτε να βρείτε στο κάλυμμα της μπαταρίας που αναγράφει "Celebrating 20 Years". Οι πιο προσεκτικοί ανάμεσά σας θα έχουν παρατηρήσει εύκολα την πανοπλία του Major που αναμιγνύεται στο σύνολο.

Δυστυχώς, αν αυτό το controller σας αρέσει δεν θα είναι μόνο του προς πώληση. Θα είστε αρκετά τυχεροί για να το έχετε στα χέρια σας με τη μοναδική προϋπόθεση ότι έχετε παραγγείλει ολόκληρο το πακέτο, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής κονσόλας του Halo Infinite.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.