Νέα ακουστικά από τη Microsoft είναι από σήμερα διαθέσιμα .

Published on 21 September 2021 at 19:04

Από τώρα και στο εξής μπορείτε να παραγγείλετε τα νέα στερεοφωνικά ακουστικά Xbox στην τιμή των 59,99 Ευρώ στο Microsoft Store και από επιλεγμένους συνεργάτες. Τα στερεοφωνικά ακουστικά Xbox προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, υψηλής ποιότητας κατασκευή, κρυστάλλινη ποιότητα μικροφώνου και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Τα στερεοφωνικά ακουστικά Xbox συνδυάζουν πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία των ασύρματων ακουστικών Xbox: ελαφρύ σχεδιασμό, μαλακά δερμάτινα ακουστικά πολυουρεθάνης κτλπ. Λόγω της ομοιόμορφης κατανομής της πίεσης, αυτές οι λειτουργίες εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή κατά τη διάρκεια πολύωρης απόλαυσης παιχνιδιών.

Με το βύσμα ήχου 3,5 mm, μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα στο ασύρματο χειριστήριο Xbox ή σε άλλες συσκευές χωρίς να υπάρχει η έννοια για να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Επίσης υποστηρίζει τεχνολογίες ήχου surround υψηλής πιστότητας, όπως Windows Sonic, Dolby Atmos και ακουστικά DTS:X. Η νέα συσκευή διαθέτει κρυστάλλινη ποιότητα μικροφώνου, υψηλής ποιότητας ακουστικά και διαθέτει έλεγχο έντασης ήχου στο δεξί ακουστικό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.