Δείτε τι περιλαμβάνει η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου 2021.

Published on 26 September 2021 at 19:16

Η Microsoft συνεχίζει να κάνει την εμπειρία του Xbox ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Ο αμερικανικός κολοσσός κυκλοφόρησε  νέα ενημέρωση με αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις.

Το Cloud gaming και Remote Play είναι διαθέσιμα από στην εφαρμογή Xbox στον υπολογιστή

Τώρα είναι δυνατή η εκκίνηση των cloud games απευθείας από το Xbox app στον υπολογιστή (Windows 10). Προς το παρόν σε Mac θα είναι απαραίτητο να περάσετε από τη διεύθυνση xbox.com/play μέσω προγράμματος περιήγησης. Ως υπενθύμιση, το cloud gaming προορίζεται για τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate. Επίσης, αυτή η ενημερωμένη έκδοση γενικεύει σε όλους τους χρήστες τη λειτουργία Remote Play. Έτσι, τώρα μπορείτε να μεταδώσετε μέσω stream την εμπειρία και τα παιχνίδια σας που είναι εγκατεστημένα σε Xbox One ή Series X|S σε υπολογιστή απευθείας από το Xbox app.

 Η λειτουργία "Play Later" προστέθηκε για συνδρομητές xbox Game Pass

Ο κατάλογος Xbox Game Pass συνεχίζει να αυξάνεται. Και για να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τον εαυτό σας, προστέθηκε μια λειτουργία "Play Later". Το τελευταίο σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα, αποθηκεύοντας τους τίτλους που θέλετε να παίξετε. Προσφέρεται επίσης μια επιλογή σύστασης και θα επιλέξετε τα παιχνίδια σύμφωνα με τα γούστα σας.

  Νέα έκδοση Microsoft Edge

Μετά από έξι μήνες δοκιμών, η έκδοση Chromium του Microsoft Edge κυκλοφόρησε για όλους. Και οι καινοτομίες είναι πολλές! Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά της έκδοσης του υπολογιστή, δηλαδή κάθετες καρτέλες καθώς και συλλογές. Τα καλά νέα για όσους χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης σε άλλες συσκευές, οι ρυθμίσεις, τα αγαπημένα και τα ιστορικά σας θα συγχρονιστούν αυτόματα. Επίσης, το Edge είναι πλέον συμβατό με το δίδυμο πληκτρολογίου / ποντικιού. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οικογένεια προγραμμάτων του Office Online χωρίς καμία ανησυχία.

Επιπλέον, αυτή η έκδοση Chromium σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google Stadia ή στο discord (και στο ps now). Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Steam. Προς το παρόν, σημειώνουμε την απουσία extensions καθώς και τη δυνατότητα μετάβασης σε λειτουργία προγραμματιστή. Αυτή η ενημέρωση Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμη τώρα για όλους τους παίκτες Xbox One και Series X|S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.