Η χρήση emulators για N64, Playstation ή SuperNES είναι πιο εύκολη από ποτέ στο Xbox Series X|S

Published on 27 September 2021 at 23:28

Χάρη στην πρόσφατη ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge στο Xbox Series X|S, το οποίο βελτιώνει δραστικά την εμπειρία web στις κονσόλες και αυξάνει την απόδοση των Javascript-basedemulators  είναι πλέον δυνατό η χρήση emulators  χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το Developer Mode στην κονσόλα.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, προηγουμένως έπρεπε να ενεργοποιήσουμε το Developer Mode για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στους emulators της κονσόλας και αυτή η επιλογή περιόρισε τη χρήση των κονσολών μας, καθώς απαγορεύτηκε η χρήση του απο το Xbox store.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο παρακάτω βίντεο όλοι οι κάτοχοι Xbox Series X|S κάνουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε emulators τώρα κατευθύνονται στο πρόγραμμα περιήγησηςEdge και να εισέρχονται σε έναν από τους πολλούς ιστότοπους εξομοίωσης που βασίζονται σε Javascript. Επί του παρόντος, υπάρχουν emulators που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης για Nintendo 64, PlayStation, Super NES, Sega Genesis/ Mega Drive, MS DOS, Amiga και άλλα.

Ενώ ήταν προηγουμένως δυνατή η πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους μέσω Xbox, η εμπειρία δεν ήταν καλή μέχρι την ενημέρωση συστήματος αυτού του μήνα, η οποία πρόσθεσε μια σειρά από δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης, όπως υποστήριξη controller και hardware acceleration χρησιμοποιώντας Javascript.

Λόγω των ορίων απόδοσης των προσφορών που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, το Developer Mode εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να τρέξετε emulators σε κονσόλες Xbox, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε PS2, GameCube, Nintendo Wii και Dreamcast.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.