Το xCloud ήρθε στις κονσόλες Xbox για τους Insiders.

Published on 29 September 2021 at 12:05

Μετά την άφιξη του xCloud σε κινητές συσκευές, η streaming υπηρεσία  έχει επεκταθεί σε διαφορετικές πλατφόρμες, η οποία είναι διαθέσιμη σήμερα σε κινητά, tablet, υπολογιστές και συσκευές Apple. Και σήμερα προστίθεται μια ακόμη πλατφόρμα.

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft μέσω μιας δημοσίευσης στο Xbox Wire, το xCloud έρχεται σήμερα στις κονσόλες Xbox για εκείνους τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Xbox Insider, κάτι που ο Larry Hryb μοιράστηκε στη συνέχεια μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Η άφιξη του xCloud στις κονσόλες Xbox σημαίνει ότι η επιθυμία που είχε ο Phil Spencer πριν από ένα χρόνο, όταν είπε ότι ήθελε να δει την streaming υπηρεσία τόσο στις κονσόλες όσο και στον υπολογιστή.

Αυτή θα είναι μια πραγματική επανάσταση για τη ζωή των κονσολών, καθώς χάρη στην άφιξη των streaming παιχνιδιών σε κονσόλες όπως το Xbox One θα μπορούν να επεκτείνουν σημαντικά τη ζωή τους. Επιπλέον, όχι μόνο αυτό, αλλά, μόλις όλα τα παιχνίδια βασίζονται στο Xbox Series X, θα είναι δυνατό να παίξετε με streaming με ποιότητα ανώτερη από την εγγενή της ίδιας της κονσόλας, αν και με μερικά μειονεκτήματα του παιχνιδιού μέσω streaming.

Αυτοί που μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη νέα λειτουργία πρέπει να είναι μέλη των  Alpha Skip-Ahead και Alpha Insiders rings μπορούν να το κάνουν εισάγοντας την ενότητα Xbox Game Pass και επιλέγοντας την ενότητα παιχνίδι cloud.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.