Η Creative παρουσιάζει την Stage 360 soundbar ιδανικό για Dolby Atmos και Xbox Series.

Published on 30 September 2021 at 19:48

Η Creative παρουσίασε τη νέα της μπάρα ήχου, το Stage 360, ένα soundbar που είναι έτοιμο να το απολαύσετε σχεδόν σε όλες τις συσκευές χάρη στη μεγάλη συνδεσιμότητα που προσφέρει. Αυτό το soundbar φέρνει την οικιακή ψυχαγωγία στο μέγιστο, προσφέροντας μεγαλύτερη καθαρότητα ήχου και μεγαλύτερη εμβάπτιση στον ήχο surround με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Dolby Atmos.

Με το Creative Stage 360, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε μία μόνο κονσόλα παιχνιδιών ή συσκευή ροής. Με το HDMI ARC και δύο θύρες HDMI 2.0, οι παίκτες και οι θεατές ταινιών θα χαρούν να μάθουν ότι μπορούν να συνδέσουν τόσο το PS5 όσο και το Xbox Series X, ή ένα Blu-ray player και ένα καλώδιο απευθείας χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη εναλλαγή μεταξύ τους κάθε φορά.

Η μπάρα ήχου διαθέτει νέα προγράμματα οδήγησης και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα που το καθιστούν ένα ηχητικό σύστημα all-in-one για απόλαυση μουσικής, ταινιών και παιχνιδιών:

  1. Ενισχυμένη με ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα, η μπάρα διαθέτει συνδέσεις όπως: θύρα HDMI ARC, δύο θύρες HDMI 2.0, οπτική είσοδο, καθώς και Bluetooth 5.0.
  2. Η Creative Stage 360 ​​προσφέρει μια λύση ήχου για όλες τις συσκευές, όπως: τηλεοράσεις, υπολογιστές, φορητές συσκευές ή ακόμα και κονσόλες παιχνιδιών. Η Creative Stage 360 ​​ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και προσφέρει εντυπωσιακό ήχο για όλα τα είδη σεναρίων, διαθέσιμο για να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε είδους ψυχαγωγία.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.