Το Xbox θα διευκολύνει την εύρεση των παιχνιδιών σας στο Microsoft Store

Published on 3 October 2021 at 18:11

Είναι αλήθεια ότι το σύστημα διαχείρισης παιχνιδιών είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορούμε να βρούμε στην καθημερινή μας ζωή από τώρα και στο εξής θα είναι πολύ πιο ικανοποιητικό να εντοπίσουμε όλα τα προϊόντα σε χρήστες που συνήθως είναι απογοητευμένοι όταν εισέρχονται στις υπάρχουσες κατηγορίες.

Σε μια δήλωση που έγινε στο Xbox Accessibility Showcase έχει επιβεβαιωθεί μαζί με αυτή την ανανέωση στο σύστημα κατηγοριών οι ακόλουθες λειτουργίες. Στόχος τους είναι να κάνουν την πρόσβασή σας πιο εντυπωσιακή και εύκολη σε όλες τις λειτουργίες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς θα προσφέρει ένα interface με περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Οι καινοτομίες που θα φτάσουν στο μέλλον είναι οι εξής:

  • Quick settings, οι οποίες θα σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις δυνατότητες προσβασιμότητας χωρίς να αφήσετε ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή.
  • Global color filters στο Xbox Series X|S, ώστε τα άτομα με αχρωματοψία να μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο εμφάνισης των χρωμάτων σε παιχνίδια, εφαρμογές και μενού.
  • Night mode με ρυθμιζόμενα φίλτρα και φωτεινότητα, εξασθένιση του απομακρυσμένου κουμπιού φωτισμού και λειτουργίας και επιλογές προγραμματισμού.
  • Ένα δωρεάν μάθημα βασικών αρχών προσβασιμότητας παιχνιδιών για προγραμματιστές που θα ξεκινήσει στο Microsoft Learn στα τέλη Οκτωβρίου.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.