Η Sky TV συνεργάζεται με τη Microsoft για την τεχνολογία του Xbox Kinect.

Published on 8 October 2021 at 23:02

Το Kinect λαμβάνει μια μορφή μετενσάρκωσης με τη νέα sky glass κάμερα, μια συσκευή που ανιχνεύει κίνηση για να εργαστεί στη νέα σειρά τηλεοράσεων Sky στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 Στην πραγματικότητα, η Sky συνεργάζεται ακόμη και με τη Microsoft για να φέρει κάποιες κοινωνικές λειτουργίες στη συσκευή ( The Verge). Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν έναν καλό κοινωνικό χρόνο, καθώς μπορείτε να συγχρονίσετε την τηλεόραση Sky Glass για να παρακολουθήσετε πολυμέσα με άλλους αλλά και να συνομιλήσετε.

Για να είμαστε σαφείς, αυτή η κάμερα δεν είναι το ίδιο το Kinect, αλλά μάλλον κάτι που ενσωματώνει μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τον επικεφαλής προϊόντων της Sky, Fraster Stirling, η συνεργασία με τη Microsoft έχει δημιουργήσει ένα "φανταστικό χαρακτηριστικό".

"Σε συνεργασία με τη Microsoft δημιουργούμε επίσης μια φανταστική λειτουργία που μας επιτρέπει να βλέπουμε τηλεόραση μαζί, ακόμα και αν είμαστε μίλια μακριά. Συγχρονίζει την τηλεόρασή σας με άλλα νοικοκυριά, με ενσωματωμένο βίντεο και συνομιλία στην οθόνη και μπορείτε να επιλέξετε περιεχόμενο από τα μεγαλύτερα κανάλια , συμπεριλαμβανομένων των αγώνων, των ταινιών και όλης της αγαπημένης σας ψυχαγωγίας."

Όλα αυτά είναι κάτι που το Kinect προσπάθησε αρχικά να επιτύχει, με τη Microsoft να φτάνει ακόμη και στο σημείο να συνδυάσει την κάμερα με κάθε εκκίνηση του xbox One. Δυστυχώς, παρά τις καλύτερες προσπάθειές του, το Kinect δεν είχε ποτέ την καλύτερη υποδοχή παρόλο που είχε αρκετή και απίστευτη τεχνολογία .

Υπάρχουν ακόμη και μερικά παιχνίδια που θα μπορείτε να παίξετε με την κάμερα Sky Glass, όπως το γνωστό σε όλους μας Fruit Ninja. Ο Stirling ισχυρίζεται ότι "τα οικογενειακά παιχνίδια δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια".

Το Xbox Kinect έχει εντοπιστεί ακόμη και να χρησιμοποιείται σε αποθήκες παντοπωλείων, όπου έχει κατασκευαστεί για να βοηθήσει ρομπότ που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη να συσκευάζουν τα ψώνια των ανθρώπων. Είναι ωραίο να βλέπεις την τεχνολογία να χρησιμοποιείται ακόμα στην πράξη, ακόμα κι αν δεν πέτυχε ποτέ τον κόσμο των παιχνιδιών


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.