Η πιο πρόσφατη ενημέρωση Xbox προσθέτει 4k interface και νυχτερινή λειτουργία μεταξύ άλλων καινοτομιών.

Published on 22 October 2021 at 12:47

Η ομάδα της Microsoft συνεχίζει να εργάζεται επιμελώς για τη βελτίωση του οικοσυστήματος Xbox και κυκλοφορήσαν πρόσφατα την ενημέρωση του συστήματος για τον Οκτώβριο. Αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση συνοδεύεται από νέα τόσο για το Xbox Series X όσο και για το Xbox Series S, όπως εξηγείται μέσω της δημοσιευμένης δήλωσης.

Μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες είναι η άφιξη εγγενούς ανάλυσης 4k στο interface του Xbox Series X, κάτι που οι χρήστες απαιτούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από σήμερα μπορούμε ήδη να απολαύσουμε το νέο interface για το Xbox Series X σε 4K, προσφέροντάς μας έτσι μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη αναγνωσιμότητα των κειμένων.

Εκτός από το 4K interface στο Xbox Series X, αυτή η τελευταία ενημέρωση έχει προσθέσει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα αιτήματα από χρήστες τη νυχτερινή λειτουργία. Αυτή η νέα λειτουργία αποτελείται από ένα σύνολο ρυθμίσεων που μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε τις πηγές φωτός για να διατηρήσουμε την περιοχή παιχνιδιού μας στο σκοτάδι όταν είναι νύχτα, εκτός από την υποστήριξη φωτοευαίσθητων παικτών.

Μια άλλη καινοτομία είναι η συμπερίληψη του μενού quick settings στον Xbox Guide. Αυτό μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε γρήγορα τις λειτουργίες προσβασιμότητας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουμε το παιχνίδι ή την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους μοιράζονται την κονσόλα τους με την υπόλοιπη οικογένεια ή τους φίλους τους, καθώς μας επιτρέπει να αλλάξουμε εύκολα τις ρυθμίσεις για να τις προσαρμόσουμε στις προτιμήσεις του καθενός.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.