Σύγκριση του xCloud να τρέχει στην κονσόλα Xbox One εναντίον Xbox Series X

Published on 29 October 2021 at 21:27

Αν και πριν από μερικά χρόνια φαινόταν μια πραγματική ουτοπία, η αλήθεια είναι ότι το cloy gaming αρχίζει να είναι μια πραγματικότητα  Η Microsoft τροφοδοτεί και βελτιώνει το Xbox Cloud Gaming της εδώ και αρκετό καιρό, σε σημείο που μπορούμε να παίξουμε αρκετά παιχνίδια αιχμής σε σχεδόν οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Όπως σας είπαμε πριν από λίγες ημέρες, τα μέλη του προγράμματος Insider δοκιμάζουν το xCloud στο Xbox One, κάτι που θα τους επέτρεπε ακόμη και να εκτελούν παιχνίδια στις κονσόλες τους που είναι αποκλειστικά για την επόμενη γενιά. Το κανάλι  ElAnalistaDeBits έχει κάνει μια σύγκριση βίντεο της λειτουργίας ορισμένων παιχνιδιών και το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, παιχνίδια όπως το Gears 5 που πηγαίνουν εγγενώς στο Xbox One στα 1080p και 30 fps καταφέρνουν να εκτελούνται στα 60 fps χάρη στο xCloud, το οποίο είναι αναμφισβήτητα ένα "game changer". Λάβετε υπόψη ότι η υπηρεσία είναι ακόμα στη φάση δοκιμής και ότι αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια περιορίζονται σε 1080p και 60 fps, αλλά χωρίς αμφιβολία ότι η υπηρεσία θα βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Χωρίς περαιτέρω σας παραθέτουμε τη σύγκριση:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.