Απελευθερώστε τη θερμότητα μέσα από την κονσόλα σας με το FASTNAIL

Published on 31 October 2021 at 13:02

Είναι καλό πάντα να έχετε την κονσόλα Xbox σε ένα μέρος όπου μπορεί να αερίζεται σωστά. Πολλές φορές το τοποθετούμε σε λάθος σημεία και το το μηχάνημα δυσκολεύετε να αερίζεται και να αποβάλλει ζεστό αέρα. 

Έτσι, για αυτό υπάρχουν πρόσθετες λύσεις που αν και δεν συνιστώνται για όλους, μπορεί να είναι ένα πρόσθετο σημείο ασφάλειας για μερικούς. Λύσεις όπως το FASTNAIL, ένα σύστημα εξαερισμού που δροσίζει επιπλέον την κονσόλα χάρη σε δύο ισχυρούς ανεμιστήρες που αναγκάζουν τον αέρα να βγει προς έξω.

Το σύστημα ψύξης της FastNAIL τοποθετείται στο πίσω μέρος της κονσόλας και χάρη στο υλικό ABS και τους ισχυρούς ανεμιστήρες είναι σε θέση να αντλεί ζεστό αέρα από το εσωτερικό της κονσόλας. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση και δεν παράγει θόρυβο το οποίο είναι ήδη ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Αυτό το gadget προσθέτει επίσης μια θύρα USB στο πίσω μέρος του μηχανήματος. Ίσως το μόνο αρνητικό και δύσχρηστο είναι το κουμπί ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, το οποίο βρίσκεται πίσω και είναι περίπλοκο να το φτάσετε όποτε πολλές φορές  μπορεί να γίνει ενοχλητικό όταν θα θέλετε να το απενεργοποιήσετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.