The Division 2 Review

Published on 24 March 2020 at 22:06

Το Division 2 είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς να γίνει  μια συνέχεια. Το αρχικό παιχνίδι υπέφερε από μια χαλαρή καμπάνια γεμάτη δευτερέυουσες αποστολές και παράπλευρο περιεχόμενο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει απολύτως με το The Division 2. Τα βάζει όλα  μαζί για να φτιάξουν  ένα  ανώτερο παιχνίδι, καθώς αποδεικνύεται ότι μερικά χρόνια μάθησης και εξαιρετικά παραδείγματα σε απο αλλα παιχνιδια του είδους, μπορούν να κάνουν μια συνέχεια που θα λάμψει ανάμεσα στους αντιπάλους της - ιδιαίτερα με το Athem. Φυσικά, δεν είναι όλα  τέλεια, αλλά μετά την σωρεια των προβλημάτων και των δεινών που εγιναν με  το λανσάρισμα του Anthem, είναι πραγματικά αναζωογονητικό να παίξεις ένα παιχνίδι σαν αυτό που απλά λειτουργεί και, το πιο σημαντικό, να είναι απίστευτα διασκεδαστικό

Το Division 2 είναι κάτι περισσότερο από ό, τι είχαμε δει  προηγουμένως. Είναι ένα συμπαγή  τρίτου προσώπου παιχνίδι , επικεντρώνεται σε κυρίως σε συνεργασία με τρεις διαφορετικές ομάδες (και αργότερα μία  τέταρτη) και αναπτύσσεις δεξιότητες, ικανότητες και ένα φορτίο που συμπληρώνει το στυλ παιχνιδιού σας. Αλλά το γεγονός ότι αισθάνεστε συνεχώς ότι προχωράτε αντί να σημειώνετε πράγματα από μια λίστα  κάνει τον  ανοικτό  κόσμο της Ubisoft να χαίρεσαι  να  τον εξερευνήσεις και να πολεμήσεις. Ο κόσμος αντιδρά στης  πραξεις και αναπτύσσεται ανάλογα. Ότι συλλέγετε έχει ένα σκοπό. ο κύκλος των λεηλασιών ανταμείβει- προσφέρει ακόμη και ανόητες επιλογές ένδυσης και βαφές. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε εδώ που θα παίζετε για πολλές ώρες πριν τα κάνετε όλα αυτά.

Ευφυείς εχθροί

Οι Εχθροί στο Division 2 δεν είναι  εύκολοι, μερικές φορές ταξιδεύουν σε αξιόλογες αποστάσεις σε μια προσπάθεια να βρουν και να γυρίσουν μια πλευρά, επιθετικά χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες για να ανακαλύψουν  τους στόχους από την κάλυψη και φυσικά να μπορέσουν να σε σταματήσουν με όλους τους τρόπους.

Gadgets

Οι πράκτορες έχουν μια σειρά από gadgets - όπως  αυτοματοποιημένους πυργίσκους πυροβόλων όπλων, drones τηλεκατευθυνόμενες νάρκες  και πολλά τεχνολογικά μπλιμπλιγκια. Η δημιουργική σκέψη και οι σωστες δεξιότητες θα σας απομακρύνουν από το κίνδυνο. Το Division 2 θα σας κάνει να μετανιώσετε πικρά αν δεν πολεμήσετε σωστά και έξυπνα.

Αποστολή

Τρεις παρατάξεις πολιορκούν την πρωτεύουσα. Οι Hyenas είναι πρώην gangbangers που μιλούν για πράγματα όπως παγιδευμένα κουτιά  του φαρμάκου άσθματος για να εκραγούν όταν κάποιος τους τα  παίρνει. Οι Αληθινοί Υιοί είναι πρώην στρατιώτες που εγκατέλειψαν το AWOL με την τάση να ρίξουν χημικά όπλα σε ανθρώπους που μπορεί να φέρουν τον θανατηφόρο ιό. Οι Outcasts, είναι κλειδωμένοι στο νησί Roosevelt κατά τη διάρκεια της επιδημίας, με την ελπίδα να διατηρήσουν τον ιό να εξαπλωθεί  στην ηπειρωτική χώρα και  να θέλουν εκδίκηση κάνοντας τα πάντα κάτω.

Πρέπει να διεκδικήσετε την πόλη από αυτές τις φατρίες και αισθάνεστε σαν  δανείστηκαν κάποια στοιχεία από το Ghost Recon Wildlands και τη σειρά Far Cry στο σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Μουσική

Η  μουσική είναι γεμάτη με κομμάτια που ακούγονται σαν ποπ τραγούδια της δεκαετίας του '80, θυμίζοντας  ταινία τρόμου του John Carpenter κατά τη διάρκεια της ακμής του, ακολουθούμενη από μπάσα-heavy electronica που σηματοδοτεί μερικές από τις καλύτερες μάχες του παιχνιδιού.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ By SpookyGr

Όποια και αν είναι η απογοήτευση των οπαδών από το αρχικό   Division, η υπομονή τους έχει ξεπληρωθεί και  με το παραπάνω στο The Division 2.Το παιχνίδι είναι σίγουρα αυτό που οι φίλαθλοι του ήθελαν να παίξουν και ότι η Massive Entertainment ήθελε να παραδώσει την πρώτη φορά.Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε Xbox,Pc,Ps4,Stadia,

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8

 

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.