Αύξηση στης υπηρεσίες Cloud κατά 775%

Published on 30 March 2020 at 14:38

Η Microsoft γνώρισε μια γιγαντιαία αύξηση της ζήτησης για τις διάφορες υπηρεσίες Cloud της μετά την εξάπλωση του  COVID-19 και με πολιτικές κοινωνικής απομόνωσης και εργασίας από το σπίτι και την παραμονή στο σπίτι από της κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Η Microsoft έγραψε στο blog Azure, όπου εξήγησε: "Έχουμε δει 775% αύξηση των υπηρεσιών cloud σε περιοχές που έχουν επιβάλει κοινωνική αποστασιοποίηση". Οι υπηρεσίες που διέρχονται από την αυξανόμενη ζήτηση περιλαμβάνουν τις ομάδες της Microsoft, το Xbox Game Pass, το Xbox Live και το Mixer, ενώ η χρήση του Virtual Desktop από το Windows έχει ξεπεράσει κατά περισσότερο από 300%.

Προκειμένου να χειριστεί το επιπλέον φορτίο 775%, η Microsoft έχει τροποποιήσει τις υπηρεσίες Cloud της. Η εταιρεία εξηγεί σε μια σημείωση : "Για να απλοποιήσουμε τη μέτρηση και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία για την κοινότητά μας, κάνουμε μικρές προσαρμογές. Απενεργοποιήσαμε προσωρινά τη δυνατότητα να ανεβάσετε προσαρμοσμένα gamerpics, φωτογραφίες club και φόντο σε ομάδες".

Οι παίκτες του Xbox δεν θα είναι ευχαριστημένοι εάν επηρεαστούν οι υπηρεσίες των Online παιχνιδιών, συνεπώς η Microsoft δουλεύει  με τους εκδότες παιχνιδιών προκειμένου να "παραδώσει δραστηριότητες υψηλότερου εύρους ζώνης όπως ενημερώσεις παιχνιδιών κατά τις ώρες μη αιχμής ".

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.