Ανακοινώθηκαν τα Games Gold Απριλίου

Published on 31 March 2020 at 12:14

Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει τα Xbox Live Games  για τον Απρίλιο του 2020, αλλά φαίνεται ότι είναι ήδη διαθέσιμα για λήψη. Σήμερα,στο Reddit και στο Twitter διαπιστώσαμε ότι το Project CARS 2 και το Fable Anniversary ήταν δωρεάν με την υπηρεσία. Μπορείτε να τα κατεβάσετε αμέσως μέσω του Microsoft Store σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ή την κονσόλα σας.

Σύμφωνα με τα Slightly Mad Studios, το Project CARS 2 είναι η συγκίνηση έντονης αγωνιστικής δράσης με όμορφα αυτοκίνητα σε εκπληκτικούς χώρους. Ο αυθεντικός και διαισθητικός χειρισμός, ο πραγματικά δυναμικός καιρός και ένας πλούσιος τρόπος παιχνιδιού προσφέρει διασκέδαση για όλους.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Fable πρωτοστάτησε στην επιλογή ιστορίας  βασιζόμενης  των απαντήσεων που θα επιλέξεις.Tο Fable Aniversary είναι  ένα εντυπωσιακό  Remaster του αρχικού Fable, οι παίκτες θα θυμούνται γιατί το franchise είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό. Οι ολοκαίνουργιες υφές και τα μοντέλα, ένα εντελώς νέο σύστημα φωτισμού, ένα νέο κλασσικό περιβάλλον, τα επιτεύγματα και όλο το περιεχόμενο από το "The Lost Chapters", κάνουν τo Fable Anniversary την καλύτερη εμπειρία του Fable.

Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους μόλις μάθουμε ποια θα είναι τα άλλα παιχνίδια για το μήνα. 

bySpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.