Καθυστέρηση για Wastleland 3

Published on 1 April 2020 at 14:27

Η InXile Entertainment ανακοίνωσε ότι το Wasteland 3 θα καθυστερεί. Αντί να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου, θα έρθει στις 28 Αυγούστου. Ο επικεφαλής του Studio Brian Fargo αποκάλυψε στο Fig ότι η εργασία στο σπίτι λόγω της πανδημίας του  COVID-19 παρουσίασε κάποιες προκλήσεις.

"Όπως και με τις περισσότερες εταιρείες, προχωρήσαμε σε περιβάλλον εργασίας από το σπίτι πριν από μερικές εβδομάδες και αυτό φυσικά εισήγαγε νέες προκλήσεις που πολλοί από εμάς σε όλο τον κόσμο μάθαιναν να διαχειρίζονται. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το Wasteland 3 Beta να πήγε τόσο καλά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με αυτές τις νέες  προκλήσεις η κυκλοφορία του παιχνιδιού μας  επρόκειτο να επηρεαστεί.

"Είμαστε σε εξαιρετική θέση τόσο με τη Microsoft όσο και με την Deep Silver, υποστηρίζοντας την επιθυμία μας να διασφαλίσουμε την έναρξη των παιχνιδιών υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να προσθέσουμε μερικούς επιπλέον μήνες για να διασφαλίσουμε ότι πρόκειται για ένα τρομερό προϊόν από την πρώτη μέρα. Για αυτό  και  η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Wasteland 3 είναι η 28η Αυγούστου του 2020. "

Το Wasteland 3 beta είναι "live: και η inXile παίρνει χρόνο για να ακούσει  σχόλια και προτάσεις. Για το σκοπό αυτό, μπορεί κανείς να αναμένει περαιτέρω βελτιστοποίηση. «Βάζουμε την καρδιά μας σε αυτό το παιχνίδι και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να έχουμε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα για ένα προϊόν στο οποίο πιστεύουμε πραγματικά. Εκτιμούμε τον ενθουσιασμό όλων μας και τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς βάζουμε μερικούς ακόμη μήνες για να διασφαλίσουμε στην ημέρα εκτόξευσης Το Wasteland 3 να είναι η εμπειρία που περιμένετε. "

Το Wasteland 3 βρίσκεται σε εξέλιξη για το Xbox One, το PS4 και το PC. Λαμβάνοντας χώρα στο μετά-αποκαλυπτικό Κολοράντο, ο παίκτης θα έχει ένα επιζών μέλος της Team Ranger Team November. Από εκεί, θα αλληλεπιδρούν με τον Patriarch, τον λεγόμενο ηγέτη στην περιοχή και θα εκτελούν διαφορετικές αποστολές. Μαζί με την πλήρη φωνητική δράση, ο τίτλος θα χρησιμοποιήσει τα ίδια εργαλεία διαλόγου που παρατηρούνται στον The Oututer Worlds της Obsidian Entertainment. Το campaign υπόσχεται να είναι πάνω από 50 ώρες με τουλάχιστον δέκα διαφορετικές απολήξεις.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.