Το Minecraft Dungeons οδεύει για Μάιο

Published on 1 April 2020 at 20:13

Το Minecraft Dungeons, παιχνίδι δράσης Rojo της Mojang, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρουσιάστηκε  τον Σεπτέμβριο του 2018,και τωρα πρόκειται να φτάσει σε εμάς  στις 26 Μαΐου. Η ανακοίνωση έγινε την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα του franchise. Θα έχει ταυτόχρονη κυκλοφορία σε Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC και Xbox One. Θα είναι επίσης μέρος του προγράμματος συνδρομής Xbox Game Pass.

Όπως γράφει ο Per Landin της Mojang, το Minecraft Dungeons αναμενόταν αρχικά τον Μάιο. Τώρα "λόγω της τρέχουσας κατάστασης του κόσμου" το παιχνίδι έχει προσκρούσει πίσω.

"Θέλαμε να εγγυηθούμε την υγεία και την ασφάλεια των ομάδων μας", δήλωσε ο Landin, "και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες μας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε ότι άξιζε την αναμονή. "

Το παιχνίδι διαθέτει τυχαία δημιουργημένα μπουντρούμια, γεμάτα με εχθρούς που πέφτουν πλιάτσικο σε πάλες. Περιλαμβάνει τόσο co-op local και online multiplayer . Η Mojang δήλωσε στην ανακοίνωσή της ότι θα είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικά σημεία τιμών. Η Standard Edition είναι το βασικό πακέτο στα 19.99, ενώ η Hero Edition περιλαμβάνει πρόσθετα καλλυντικά αντικείμενα, κατοικίδιο κοτόπουλο για να σας ακολουθήσει στις περιπέτειες σας και πρόσβαση στα δύο επερχόμενα πακέτα του περιεχομένου που μπορείτε να κατεβάσετε στα 29,99.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.