Ο Phil Spencer παύει τις ελπίδες αναζωογόνησης του Scalebound

Published on 2 April 2020 at 20:08

Ο αρχηγός του Xbox, ο Phil Spencer σταματάει όποιες ελπίδες υπήρχαν για μια αναβίωση του Scalebound. Σε μια συνέντευξη με το IGN, ο Spencer αποκάλυψε ότι κανείς στο Xbox ή στη Platinum Games δεν εργάζεται για το πρώην αποκλειστικό Xbox.

Ο αποκλειστικός τίτλος εγκαταλείφθηκε το 2017 με την Microsoft να χωρίζει τους δρόμους της  με τον προγραμματιστή. Ο επικεφαλής του στούντιο Platinum, Atsushi Inaba, δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε πολύ να πηδήσει πίσω στο σχέδιο Scalebound, αλλά ήταν στα χέρι της Microsoft. Αυτό οδήγησε σε πολλούς ελπίζοντας ότι η ανάπτυξη στο παιχνίδι θα ξαναρχίσει. Όταν ο Σπένσερ ζητήθηκε να απευθυνθεί σε ότι συνέβη με την Platinum Games είπε στο IGN: "Είναι δύσκολο, έχω ένα τόνο σεβασμού για την Platinum, τον Kamiya-san και την ομάδα, δεν αισθάνομαι κακή βούληση, που δεν λειτούργησε, λυπάμαι που ήμασταν δημόσιοι για το τι προσπαθήσαμε να κάνουμε.

"Έκανα κάποια μαθήματα γύρω από το Fable Legends και Scalebound για να ξέρω ότι έχουμε ένα πραγματικό, πιστευτό σχέδιο. και να λέμε δημόσια για τα πράγματα που κάνουμε.  Δεν φτάσαμε εκεί με την Scalebound και την ομάδα.

"Αγαπούσαμε κάποιες από τις ιδέες που προσπαθούσαμε να κάνουμε και θέλαμε να στείλουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στους πελάτες μας. Φυσικά, θα είμαστε λίγο αναστατωμένοι που δεν μπορούσαμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας για αυτόν τον τίτλο."

Ο Spencer συνέχισε: "Δεν το δουλεύουμε, είμαι σχεδόν θετικός ότι [Platinum] δεν δουλεύουν σε αυτό. Για τους ανθρώπους εκεί έξω που πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ακόμα στα έργα, δεν υπάρχει."

Ο Phil Spencer έχει επίσης μιλήσει γιατί η Ms έριξε την ακουστική οπτική θύρα στο series X, την κατάσταση κατασκευής που περιβάλλει το COVID-19 και ότι δεν υπάρχουν σχέδια για καθυστέρηση της κονσόλας σε οποιαδήποτε περιοχή. Είναι επίσης αισιόδοξος όταν συγκρίνει τη Σειρά Χ με το PS5 και πιστεύει ότι η εταιρεία έχει ένα σχέδιο που κερδίζει.

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.