Το Jedi: Fallen Order 2 βρίσκεται σε εξέλιξη

Published on 4 April 2020 at 12:28

Respawn κάνει  προσλήψεις για τρία μεγάλα project: Medal of Honor VR, το Apex Legends, και ένα νέο  παιχνίδι Star Wars

Έγινε γνωστό πριν λίγο,ότι η Respawn κάνει ένα άλλο παιχνίδι Star Wars. Είναι ανοιχτό μυστικό στον κλάδο ότι αυτό το παιχνίδι είναι το Jedi: Fallen Order 2. Αλλά μέχρι τώρα  η Respawn δεν επιβεβαιώνει βασικά ότι συμβαίνει ένα sequel.
Ενώ αναζητούσα το Twitter, παρατήρησα μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον Rypa Lastimosa, διευθυντή της Respawn 3D Art, για τις τρέχουσες λίστες εργασίας της Respawn. Η Lastimosa επέλεξε τρία παιχνίδια στο Tweet, τα οποία υποδεικνύουν το τι εργάζεται επί του παρόντος η Respawn: Medal of Honor VR, Apex Legends και Jedi: Fallen Order. Δεν είναι ένα μεγάλο σκασμό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια επιβεβαίωση των ειδών. Η EA, η οποία έχει ακυρώσει τρία μεγάλα έργα Star Wars μέχρι στιγμής, βλέπει τα παιχνίδια Star Wars του Respawn ως ασφαλή στοιχήματα. Το Jedi: Fallen Order ήταν τόσο επιτυχημένο που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο η EA βλέπει παιχνίδια μεμονωμένων παικτών.

Η Respawn προσλαμβάνει κόσμο για ένα νέο  παιχνίδι Star Wars εδώ και καιρό. Κατά τη στιγμή της συγγραφής, ο εκδοτης  έχει 8 θέσεις ανοιχτές στην ομάδα Star Wars, συμπεριλαμβανομένων μερικών υψηλού επιπέδου εργασιών, όπως ανώτερος σχεδιαστής επιπέδων, καθώς και συγγραφέας παιχνιδιών και μηχανικός λογισμικού. Αυτό θα μπορούσε να υποδεικνύει Jedi: Fallen Order 2 είναι ακόμα σε πρώιμες φάσεις της ανάπτυξης.

    Respawn's Open Star Wars Team Positions
  1,Sound Designer
  2.Senior Level Designer
  3.Game Writer
  4,Narrative Game Designer
  5.Software Engineer - QA
  6.Software Engineer
  7.Technical Director

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι Marquee Star Wars σε κονσόλες επόμενης γενιάς, όπως το PlayStation 5 και το Xbox X Series. Απλα δεν ειμαστε βεβαιη ότι το Jedi: Fallen Order 2 θα είναι έτοιμο μέχρι τότε ή όχι.

Είναι πιο πιθανό ότι το "μοναδικό" νέο παιχνίδι των Star Wars της EA Motive θα κυκλοφορήσει πρώτα, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η Jedi: Fallen Order 2.

Η EA δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή ανακοινώσει το Jedi: Fallen Order 2 ούτε το νέο έργο της EA Motive.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.