Μια μάτια στο Horror of the Deep στο Xbox One

Published on 6 April 2020 at 06:48

Όσο πιο βαθιά πηγαίνετε, τόσο χειρότερο γίνεται. Αλλά οποιος ξέρει τη φρίκη στο Horror of the Deep , η μόνη διέξοδος μπορεί να είναι απλώς να συνεχίσει να κατεβαίνει ...

Διατίθεται στο Xbox One για αγορά,το Horror of the Deep είναι μια νέα εμπειρία πρώτου προσώπου τρόμου που εστιάζει τις προσπάθειες στην εξερεύνηση, το μυστήριο και έναν ολόκληρο τόνο ατμόσφαιρας. Με μια τιμή  9,99€ για αγορά το καθήκον σας είναι να σταματησετε το ουρλιάχτο, αλλά για να το κάνετε αυτό πρέπει να συνεχίζετε να κατεβαίνετε, κάτω και κάτω στην άβυσσο ενός γιγαντιαίου μπουντρουμιού.

Σε αυτό το μπουντρούμι  θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα - αντικείμενα, κλειδιά, ενδείξεις, μυστήρια και τέρατα - με τον τελευταίο να ακούει για κάθε σας βήμα, να μαζεύει το άρωμά σας και να προετοιμάζετε να δοκιμάσει τη σάρκα σας. Όσο πιο βαθιά μπαίνετε σε αυτό το μπουντρούμι, τόσο πιο μυστηριώδη γίνονται τα πράγματα με πολλούς λαβύρινθους και παγίδες που είναι έτοιμοι είτε να σας οδηγήσουν στην τρέλα ή να εξασφαλίσετε ότι η ζωή σας έρχεται σε απότομο τέλος.

Αλλά θα έρθει κάτι θετικό από το ταξίδι σας, καθώς προσπαθείτε να αποκαλύψετε τα μυστικά πίσω από την χαμένα χρόνια και τι συνέβη με τις πολλαπλές ψυχές που έχουν συναντήσει την μοίρα τους.

Το ερώτημα είναι, θα μπορέσετε ποτέ να φτάσετε στο τέλος;

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.