Το Soulborn είναι ένα RPG Εμπνευσμένο από Witcher, Legend Of Zelda και απο Thor

Published on 6 April 2020 at 21:50

Το παιχνίδι ονομάζεται Soulborn και είναι ένα RPG εμπνευσμένο από τη νορβηγική μυθολογία. Παίζετε ως Brynjar Townshiled, έναν υποτελούς Souldborn που κατέχει επίσης το πιο ισχυρό όπλο και των εννέα κόσμων: Mjölnir. Ναι, το ίδιο μαγικό όπλο κιτ που χρησιμοποιεί ο Θωρ στο Marvel Cinematic Universe για να κλωτσήσει τον κώλους.

Το Mjölnir μπορεί να μετατραπεί σε σπαθί, κουτί ή στην αρχική του μορφή ως το θρυλικό, μυθικό σφυρί και είναι το καλύτερο εργαλείο σας για να βοηθήσετε να εξοντώσετε το θηρίο Nidhöggr, που καταβροχθίζει ψυχές και σκοπεύει στην καταστροφή της Midgard.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά είναι πολύ πιο εντυπωσιακή όταν το βλέπετε σε δράση. Η  Pixelman Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ που δείχνει το παιχνίδι  και μοιάζει πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος του στούντιο που κρύβεται από  πίσω του.

Ο δημιουργός θα κυκλοφορήσει το Soulborn στους παίκτες σε Closed beta. Κατά την Closed Beta, οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδεύουν σε ένα μικρό μέρος του φανταστικού ανοιχτού κόσμου του παιχνιδιού, να εξερευνήσουν δύο μπουντρούμια και να λύσουν παζλ. Αναφέρεται ότι καθώς το παιχνίδι θα εξελίσσεται όλο και  περισσότερο περιεχόμενο θα προστίθεται. Μπορείτε να εγγραφείτε για την Closed beta εδώ.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.