Τα νέα στοιχεία στο τρέιλερ του SnowRunner

Published on 8 April 2020 at 10:31

Το SnowRunner, η συνέχεια του MudRunner, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου στο PlayStation 4, στο Xbox One και στο PC. Το τελευταίο τρέιλερ του SnowRunner περιγράφει λεπτομερώς πώς αυτό το παιχνίδι θα συνεχίσει να αυξάνεται μετά την κυκλοφορία του.

Με το seasson pass  το SnowRunner θα προσθέσει νέους χάρτες, χαρακτηριστικά, οχήματα, τύπους αποστολών και άλλα. Υπάρχουν 4 φάσεις σχεδιαζόμενου περιεχομένου, το καθένα με δικό του θέμα και νέα περιοχή. Εξερευνήστε και επεκτείνετε. Εντοπίστε και παραδώστε.

Κάθε expansion θα φέρει νέα ολοκαίνουργια οχήματα και θα είναι σε θέση να εξερευνήσει τεράστιες νέες περιοχές. Η φάση 1 θα περιλαμβάνει ένα κυνήγι για ένα βομβαρδιστικό του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και η Φάση 2 θα περιλαμβάνει το μεγάλο λευκό βόρειο τμήμα του Καναδά. Περαιτέρω περιεχόμενο του SnowRunner θα επιτρέψει επίσης στους παίκτες να εξερευνήσουν και να διασχίσουν την περιοχή στη Ρωσία και το Ουισκόνσιν.

Το περιεχόμενο του seasson pass περιλαμβάνεται και στην έκδοση Premium του παιχνιδιού. Ακόμα κι αν δεν πάρετε την seasson pass ή την έκδοση Premium, θα υπάρχει  ελεύθερο περιεχόμενο στο παιχνίδι με τη μορφή νέων δραστηριοτήτων, πιο ακραίων φορτίων, δερμάτων, δοκιμών και πολλά άλλα.

Οι προ-παραγγελίες και τα αποκλειστικά μπόνους τους διατίθενται μέσω του επίσημου καταστήματος.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.