Home » Xbox » Destroy All Humans Preview

Destroy All Humans Preview

Published on 9 April 2020 at 08:14

Με την τρέχουσα τρέλα των επανεκδόσεων και remasters έρχεται μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης - για να συλλάβει το πνεύμα του πρωτότυπου παιχνιδιού χωρίς να θυσιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις είναι μια δύσκολη διαδικασία. Από τη μία πλευρά, έχετε παιχνίδια όπως η τριλογία Crash Bandicoot, η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας remastering των αρχικών εκδόσεων του PlayStation μπορεί να έχει δημιουργήσει περισσότερα θέματα από ότι συνειδητοποίησε. Από την άλλη, έχετε το επερχόμενο remake του Final Fantasy VII, ένα παιχνίδι που είναι σχεδόν μη αναγνωρίσιμο από το αρχικό turn-based RPG.

Το Enter Destroy All People, προσπάθεια της THQ Nordic να ξανακάνει το πνεύμα του αρχικού τίτλου του 2002, ενώ να παίζει μέσα στα όρια της τρέχουσας γενιάς παιχνιδιών βίντεο. Σε αυτό το βαθμό, η DAH είναι πιο παρόμοια με το MediEvil του περασμένου έτους - ένα λαμπρό φόρο τιμής με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Η πλοκή είναι ουσιαστικά η ίδια με τα πρωτότυπα παιχνίδια - παίζετε ως Cryptosporidium, ένας αλλοδαπός της φυλής Furon, που έχει σταλεί στη γη για να συλλέξει ανθρώπινο DNA για να σώσει τη φυλή του. Αντιμετωπίζετε πολλούς στερεοτυπικούς χαρακτήρες Β-κινηματογράφου,στρατιωτικούς άνδρες με τετράγωνα σαγόνια και εκφοβιστικούς πράκτορες του FBI με κοστούμια. Όχι ότι κάποιος από αυτούς τους ενοχλητικούς ανθρώπους έχει πραγματικά μια ευκαιρία απέναντι σας γιατί έχετε ένα ολόκληρο εξωγήινο οπλοστάσιο από την πλευρά σας, καθώς και μια σειρά από ικανότητες που θα καθιστούσαν οποιοδήποτε υπερήφανο ζηλότυπο, συμπεριλαμβανομένης της τηλεκινησίας, του ελέγχου μυαλού και ενός jetpack.

Το καλύτερο πράγμα για τον DAH μέχρι στιγμής είναι πόσο εύκολο είναι να σηκωθείτε και να παίξετε. Χρειάζεται λίγο χρόνο να μάθετε την ποικιλία των δεξιοτήτων του Crypto και μόλις αποκτήσετε τα όπλα και τις ικανότητες θα είναι απόλυτη χαρά να παίξετε.Να σκοτώνω  ανθρώπους με το λέιζερ  είναι μεγάλη χαρά αλλά ας πούμε, ρίχνοντας  πάνω τους μια αγελάδα σε αυτές με μεγάλη ταχύτητα με την τηλεκινησία είναι μόνο καλύτερη. Για να μην αναφέρουμε, το αίσθημα της ανελέητης καταστροφής των αχυρώνων, των σπιτιών και της αγροτικής υποδομής όσο με την ακτινοβολία θανάτου του UFO είναι δευτερεύουσα. Θα μπορούσατε πολύ να φανταστείτε τον εαυτό σας να μαζεύετε τον DAH μετά από μια κουραστική μέρα και να χάσετε ώρες απλά για να καταστρέφεται τα πράγματα επειδή αισθάνεστε απλά διασκέδαση.

Ένα πρόβλημα, ωστόσο, είναι το πόσο γρήγορα το παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί από διασκέδαση σε απογοήτευση κατά τη διάρκεια των αποστολών. Κατά τη διάρκεια μίας αποστολής που παίξαμε, η χρήση μυστικότητας σε ορισμένες περιοχές ενθαρρύνεται, αλλά όχι πάντα, οδηγώντας σε πολλή απογοητευτική επανεκκίνηση, ειδικά επειδή η χρήση μυστικότητας θα ήταν (κατά τη γνώμη μου) αντίθετη για τη χαρά του τι έκανε το παιχνίδι καλύτερα . Είναι μια πτυχή που μπορεί να εξομαλυνθεί μέσα σε όλο το παιχνίδι και είναι τελείως πιθανό ότι με περισσότερες ικανότητες ξεκλειδωμένες και περισσότερο κόσμο για να εξερευνήσετε θα μπορούσε απλώς να επιστρέψετε με αμόκ από τα φλεγόμενα όπλα που θα συναντήσετε .

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά συνδέει το παιχνίδι μαζί είναι οι πιο αναχρονιστικές πινελιές στο σχεδιασμό της DAH. Για το σκοπό αυτό, το Destroy all Human  δεν είναι έξω για να αλλάξει τον κόσμο του video gaming ειλικρινά. Αλλά αν το υπόλοιπο του παιχνιδιού είναι οπουδήποτε κοντά στην pre-alfa που έπαιξα, θα μπορούσε να είναι απλά ένας υπέροχος χρόνος, καθώς και μια διασκεδαστική απόδραση από το παιχνίδι.

Destroy All Humans θα κυκλοφορήσει στο  Xbox One ,Ps4 και PC το 2020.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.