Φήμες για Νέο Silent Hills (Άλλη μια φορα)

Published on 10 April 2020 at 10:34

Τον περασμένο μήνα, το διαδίκτυο έπεφτε με φήμες για μια αναβίωση του Silent Hills στο PlayStation 5 με τον Hideo Kojima που εικάζεται ότι είναι μέρος του έργου. Η Konami δήλωσε από τότε ότι όλα αυτά ήταν εντελώς λανθασμένα, αλλά από τότε, οι πηγές αυτών των υποτιθέμενων διαρροών έχουν πράγματι διπλασιαστεί. Επιπλέον, τα φόρουμ για τα βιντεοπαιχνίδια τρέχουν τώρα ξανά και ξανά, χάρη σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις Instagram από έναν ιαπωνικό καλλιτέχνη Manga.

Ο Suehiro Maruo, γνωστός για τις δουλειές του σε διάφορα  Mangas, δημοσίευσε τα εξής στο Tumblr και το Instagram με μια λεζάντα με τίτλο: "Οι απογευματινές προσκλήσεις ελπίζουν να συμμετάσχετε".

Τι σημαίνει αυτό; Νομίζουμε ότι είναι αρκετά σαφές ότι ο Maruo επισκέφθηκε Konami για άγνωστο λόγο, αλλά η ίδια η εικόνα του Silent Hills; Φαίνεται σαν ένα είδος γιγάντιας ταφόπλακας - πραγματικά περίεργο. Αυτό θα ήταν συμβατό με τα φρικτά και στριμμένα θέματα του franchise, ωστόσο, έτσι θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι ο Ιάπωνας εκδότης θα έκανε κάτι τέτοιο.

Όπως πάντα, πάρτε αυτές τις φήμες με ένα σιτάρι, αλλά αυτό είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.  Πιστεύετε ότι το  Silent Hills συμβαίνει πραγματικά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.