Η συνεχεία του Observer θα έρθει και στης κονσόλες νέας γενιάς.

Published on 10 April 2020 at 16:45

Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι το Observer θα πάρει το δρόμο του στις επόμενες γενιές κονσολών στο Xbox Series X της Microsoft και στο Sony PlayStation 5. Το σύντομο teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter υποδηλώνει ότι το Observer: System Redux θα είναι ένα remaster του κλασσικού τρόμου cyberpunk παιχνίδι.

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση ήταν ασαφής και δεν ανακοίνωσε ρητά ότι το έργο ήταν ένα remaster, μπορούμε αντ 'αυτού να βλέπουμε μια συνέχεια. Δεδομένου ότι το πρώτο παιχνίδι προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση σε ένα επεκτατικό νέον φωτισμένο μέλλον που μας υπενθύμισε ξεκάθαρα ένα κόσμο Blade Runner.

Είτε μια συνέχεια είτε ένα remaster θα αποτελέσει καλό σημείο για τους παίκτες, ειδικά από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 και τα συνολικά θέματα που υπάρχουν και στα δύο παιχνίδια θα κάνουν το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις πιο εύκολο από το συνηθισμένο.

Για όσους μπορεί να έχουν χάσει αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017, αυτή τη στιγμή διατίθεται σε Steam, PS4 και Xbox One. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι έχουμε επιπλέον χρόνο στα χέρια μας χάρη σε μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης, είναι πολύ ωραίο να ελέγξουμε τον Observer: System Redux. Η ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας θα πρέπει να διαρκέσει περίπου επτά ώρες, ενώ  θα περάσουν εύκολα σχεδόν 20 ώρες για  κάθε μυστικό αυτού του φουτουριστικού κόσμου.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.